Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αγάπη στα Σκουπίδια 2η Πράξη : Ήμουν και εγώ εκεί ..

Ακούγεται : http://www.youtube.com/watch?v=RdfPER5Cgm8&feature=related

( Δεν μπορώ να γράψω τίποτε άλλο σχετικά με την σειρά ή την αλληλουχία των γεγονότων : τυχαία ή όχι - απλά ας παρατηρήσουμε τα πράγματα γύρω μας χωρίς να τα κρίνουμε .. )


-Ν α ι , κατάλαβα ότι σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και ότι ποτέ δεν μπήκες για λίγο στη θέση μου ,ποτέ δεν σκέφτηκες τι σήμαινε για μένα να αφήσω την ζωή μου δίπλα στον Σουλεϊμάν ..

- Και εγώ άφησα την Καλλίγραμμη που τόσο με αγαπούσε ,αντέτεινε ο γέρος. Και ξέρεις τι πέρασα όταν με κυνηγούσαν οι μπράβοι του πατέρα της ..

Οι φωνές δυνάμωσαν και πάλι και το ζευγάρι κοιτάζει υποτιμητικά την σύναξη …Την προσοχή τους τράβηξαν τρεις τύποι που στεκόντουσαν ακίνητοι λίγο πιο δίπλα , απλά στεκόντουσαν εκεί υπομονετικά - προφανώς κάτι τους κρατούσε εκεί κάτι περίμεναν..

Ήρθε η σερβιτόρα - μια γλυκιά νέα που κάτι του θύμιζε , με ένα γιόγκικο tattoo στον λαιμό , κάτω από το δεξί αυτί . Κοίταξε και εκείνη προς τα εκεί : είναι οι νεκροί τους μονολόγησε ..δεν ξέρει κανείς τους ότι είναι εδώ σήμερα – ούτε οι ίδιοι !

Ο γέρος θυμήθηκε τα νιάτα του και τις νεανικές του αναζητήσεις

Πόσο καιρό έχω να πάρω μια πραγματική πρωτοβουλία ..και τι έγινε με την αρμονία της πέννας με το σπαθί από τον κώδικα των Ιαπώνων Δασκάλων - τι απέγινε αίφνις το σπαθί ;

-Και ξέρεις κάτι γέρο του αντέτεινε η Margot , τελικά εκτός από τα μεγάλα λόγια δεν είσαι τίποτα – ξέρεις ποτέ δεν ανέλαβες την ευθύνη για τις συνέπειες των πράξεών σου - γιατί απλούστατα δεν έκανες ποτέ τίποτε – ever!

Ο γέρος σηκώθηκε απότομα και αποφάσισε για μια φορά στη ζωή του για να αδράξει την ημέρα ..

Κατευθύνθηκε προς την συγκέντρωση των παλιών συμμαθητών κρατώντας το μαχαίρι του steak του καλά κρυμμένο .Εκείνη την ώρα έφευγε από την αίθουσα ένας ψηλός δυοπτροφόρος με ύφος διανοούμενου ,παρέα με ένα ξανθό χαμογελαστό κοντό ..

-Εσύ θα την πληρώσεις Φλώρε φώναξε ο γέρος ορμώντας..

και τέλος αγαπητοί αναγνώστες να ακούτε κάθε μέρα πριν τον ύπνο για να προβληματισμό :

http://www.youtube.com/watch?v=JDosgkws0-c&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου