Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αγάπη στα σκουπίδια 16 : κυριακάτικες εκδρομές..

http://www.youtube.com/watch?v=_GYnd3Qp-UA

(Τι γίνεται όταν προ - βιομηχανικές κοινωνίες υιοθετούν τα πρότυπα ζωής των κατοίκων του Μανχάταν , και πως ταιριάζουν στο όλο σκηνικό εφιαλτικές σκηνές από νταβραντισμένες παχύσαρκες γριές με στραβά πόδια , που διαπληκτίζονται στην τράπεζα , για μια θέση στην ουρά ..και τι σκατά γίνεται εκεί με τα όνειρα των νεων ανθρώπων....

Είχαμε καταδείξει έγκαιρα το θέμα σε παλαιότερη μελέτη μας του 1978 , που είχε δημοσιευτεί με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.)


Ξημέρωνε Κυριακή και αυτή τη φορά ήταν οι τρείς τους : αυτός , η tattooed κόρη του ταξιτζή και η καλλονή με την βαριά προφορά - ο αρραβωνιάρης είχε μόλις φύγει .

Σηκώθηκε να φτιάξει καφέ και να φέρει κρουασάν και εφημερίδες - τότε τις πρόσεξε, αγκαλιά στο κρεβάτι, γυμνές και ευτυχισμένες ..

Εβαλε REM ....That's what keeps me,that's what keeps me,that's what keeps me down,to leave it, leave it,leave it all behind ..

Παρέα με τα νέα της εβδομάδας και τον καφέ του , άναψε ένα κυριακάτικο hoyo , robustο και απόλαυσε τον καπνό και το όμορφο θέαμα - ενα μακρι πόδι ξεγλυστρούσε κατω απο τα σεντόνια , αποκαλύπτωντας γεναιόδωρα σημαντικό μέρος των καλογυμνασμένων γλουτών της καλλονής με την βαριά προφορα , που - περιεργο πράγμα - του έφεραν στο μυαλό παραβιασμένη κονσερβα - αγαρμπα ανοιγμένη απο ενα μαύρο string ..

Τότε μόλις πρόσεξε : οι γλουτοί είχαν και ονοματεπώνυμο , καθώς δυο πρόσωπάκια του χαμογελούσαν καλοσυνάτα και οι δύο - μάλλον σαν έτοιμες για όλα τις έκοψε ..

Τις πλησίασε με το δίσκο με το πρωινό : κρουασάν , μαρμελάδα , μέλι, τυρί , αυγά , φρέσκο χυμό και πολύ – πολύ φρέσκο δυνατό καφέ .

Έφαγαν και οι τρεις ,με πολύ όρεξη και ξέπλυναν με αρκετό χυμό, νερό και καφέ το χθεσινό τους μεθύσι , καθώς απολάμβαναν το γλυκό πιάσιμο στους μυς - της επαύριον ενός καλού FFM - με την ευγενική χορηγία ενός γερού blow ..

Μετά από ένα κάλο μασάζ σάντουιτς στην καμπίνα του ντους ντύθηκαν και βγήκαν βόλτα .

Ας πάμε στη θάλασσα πρότεινε ο γέρος : o καιρός είναι καλός και έχω ένα 37αρι ιστιοπλοϊκό jeanneau στη Μαρίνα , κοντά στο σπίτι σας.

Μπήκαν στο Maverick του γέρου και σε λίγο βρισκόντουσαν και οι τρεις στην μαρίνα , μπροστά από ένα καλά συντηρημένο Jeannau .

Υπήρχαν νιτσεράδες για όλους , ο γέρος έβγαλε πορεία και μετά από τις απαραίτητες υποδείξεις απέπλευσαν .

Ο καιρός ήταν ζεστός , είχε άπνοια και ο ηλιος επάνω στο σκάφος έκαιγε αφάνταστα .

Σε λίγο έβγαλαν τις νιτσεράδες και καθώς πλησίαζαν την Αίγινα , η καλλονή με την βαριά προφορά ζήτησε να βουτήξει .

Πράγματι ο γέρος ήξερε έναν όμορφο όρμο καλά κρυμμένο στην βραχώδη ακτογραμμή του νησιού και μετά από λίγο άραζαν.

Η καλλονή και η κόρη του ταξιτζή έβγαλαν τα ρούχα τoυς γρήγορα και βούτηξαν στο νερό

7 σχόλια:

  1. Symfono me to pneuma toy filtatou "Prosektikou Anagnosti " . Ypotheto oti to sxolio tou aforouse to simerino episidio, alla dimosieftike apo lathos sto 15.


    Mia exisou epimelis anagnostria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε με τα σκαφακια και τα πουρακια γινομαι και εγω επαναστάτης! Και τι σχεση εχει η εισαγωγη - που επιτελους αναφερεται σε θεματα συγκυρίας - με τη συνεχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορισμένες φορές η πλοκή παραπέμπει¨"μουλωχτά" σε βιώματα περσσότερο, παρά σε μυθοπλασία...

    (Όχι χωρίς λίγη δόση ζήλειας παρατηρεί ο προσεκτικός και πιστός αναγνώστης..... )

    Μάς έφτιαξες πάλι με το Jaanneau σου πουρατε αφισσιοναδο και με το Αγκίστρι σου ( ολα με βαρειά προφορά για να μη ξεχνιόμαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mages yparxei themataki me tis kores taxitzidon ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αισχος - μαζεψτε τον πορνογερο εχουμε και παιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai emeis exoume kai kleidonoume to INTERNET ekei pou prepei...Enimerotheite gia dynatotites pou yparxoyn edo kai 15 xronia kai diekdikeiste me axioseis mia thesi stin koinonia ton anoteron thilastikon...


    KYNIGOS KEFALON ADAON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕς ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕς ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΦΥΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΚΗ.

    THAT'S WHAT KEEPS ME TOO..
    ΑΓΑΠΗΤΕ , ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, WHY NOT ....DROP ME A LINE ..



    PANDA BOOKS/ DRAFTING ART PUBLICATIONS

    ΑπάντησηΔιαγραφή