Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

43. Αγάπη στα σκουπίδια : καλωσόρισες εκατοσιοστέ πίθηκε !!

http://www.youtube.com/watch?v=oJ2moHp2qcI&feature=related


… when only a limited number of people know of a new way, it may remain the conscious property of these people. …but.... there is a point at which ,if only one more person tunes-in to a new awareness, a field is strengthened so that this awareness is picked up by almost everyone......

Ken Keyes ( The Hundredth Monkey )


Έχετε αλήθεια αναρωτηθεί πού πάει κάθε σκέψη κάθε ενέργεια μας , όταν παύει να μας απασχολεί ; Xάνεται ή μήπως υπάρχει ακόμα κάπου; Kι οι πράξεις και τα έργα μας, ολόκληρο το παρελθόν μας, κατοικεί μόνο στη μνήμη μας ή μήπως υφίσταται ακόμα κάπου στο σύμπαν; Και τι είναι αυτές οι παπαριες της κβαντομηχανικής ;


Η μουσική αλλάζει ,η ατμόσφαιρα βαραίνει - ηλεκτρίζεται και τσιμπάει , η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μέσα το escort της προηγούμενης σκηνής - μια πανέμορφη μαυρομάλλα με μαύρα σκιστά μάτια και ξανθιά μυρωδιά , που και πάλι , δεν ήταν το σύνολο των κυττάρων μιας συγκεκριμένης μελαχρινής γυναίκας , πόσο μάλλον που στην φωσφορίζουσα οπτασία ο γέρος διέκρινε πολλές γυναίκες που είχε γνωρίσει - διέκρινε τα όμορφα μάτια της Αλεξάνδρας ,της Ελένης ,της Γεωργίας , της Χριστίνας, ,της Πηνελόπης , της Βιβής , της Παστάκι , της Καλλίγραμμης (σαν πολλές βγαίνουν τελικά….) κ.ο.κ. , ενώ τον αέρα γέμισε πάλι εκείνο το Βulgari , που παρά λίγο να τον ρίξει κάτω . Πάντως το σώμα , το αριστοκρατικό παράστημα και το επιτιμητικό ύφος ήταν της Καλλίγραμμης - το αναγνώριζε ακόμα …

Τέλος πάντων , το πλάσμα που έβλεπε τώρα μπροστά του φορούσε ένα εφαρμοστό κόκκινο μεταξωτό βαθύ εξωπλατο φόρεμα με εξοργιστικά προκλητικό μπούστο και από πάνω ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν Versace.

Κριμένο πρόχειρα κάτω από το μπουφάν ξεκινούσε βαθειά μέσα από το μπούστο της ένας ιλιγγιώδης κατήφορος ,που με τις υπέροχες στροφές που έπαιρνε , σε προσκαλούσε να πηδήξεις μαζί του στα βράχια μιας φουρτουνιασμένης ακτής. Και όλα αυτά πάνω σε δυο υπέροχες μπλε - άσπρες γόβες με κόκκινα σιρίτια .

Η γυναίκα προχώρησε μπροστά με χάρη , ανασήκωσε λίγο την φούστα της – fuck - και έβγαλε από την καλτσοδέτα της ένα μικρό χρυσό μαχαίρι..

-Τι είδους διαδικασία είναι πάλι αυτή , είπε ο γέρος και από πού ξεπήδησαν όλες αυτές οι πραγματικότητες ; ( ο Γέρος είχε ακούσει για την Κβαντομηχανική)

- Αλήθεια είναι μόνο μια , άλλα πραγματικότητες πολλές είπε το μοντέλο - μόνο αυτό πρέπει να θυμάσαι αυτές τις στιγμες

Και αυτές οι πραγματικότητες είναι που ανατροφοδοτούν και καθορίζουν τα συναισθήματα και την ζωή μας - έτσι σε βρήκαμε πάντως ! Και ξέρεις και κάτι ; Στην τελική κανείς δεν νοιάζεται για όλα αυτά - και αν μέχρι τώρα τα έκανες όλα , επειδή κάποιος νοιαζόταν , τώρα θα πεθάνεις χωρίς να νοιάζεται κανείς .Και όπως έλεγε ένας καλός σου φίλος «αύριο θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα –όχι για όλους όμως …»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου