Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

45. Αγάπη στα σκουπίδια : Ανάληψη


http://www.youtube.com/watch?v=bM65nV2FTUQ


(Quantum physicists had discovered a strange property in the subatomic world called ‘non – locality’. It suggested that quantum particles once in contact retain a connection even when separated so that the actions of one will always influence the other , no matter how far they get separated...

Αν κάποτε ταξιδεύαμε προς τ’ αστέρια ταχύτητα ασύλληπτα πολλές φορές μεγαλύτερη του φωτός , τότε είναι θα ήταν θεωρητικά δυνατόν , φτανοντας σε μια συγγεκριμενη απόσταση απο τον πλανητη μας ,να προλάβουμε τα είδωλα μας όταν καταφθάνουν από την κατεύθυνση της Γής .

Αυτο ειναι το παράδοξο του Einstein , τόσο επίκαιρο όσο ποτέ - αφού επαληθεύτηκε από το πείραμα του Cern , ότι υπάρχουν ταχύτητες κατά πολύ μεγαλύτερες εκεινης του φωτός. Και αν εμείς συναντούσαμε τα σωματίδια μας να καταφθάνουν , τότε φανταστείτε τι θα συνέβαινε , αν από τη Γη κατέφθανε η σκηνή του θανάτου μας , δηλ. θα βλέπαμε ότι έχουμε πεθάνει, ενώ θα είμαστε ακόμα ζωντανές και τότε τι συνέπιες θα είχε αυτό που αναφέραμε παραπάνω ως non locality principle ...... ).


Και ενώ ο Σαμυ πάσχιζε να απο- σφάξει τον Γέρο, κάθιδρος και αηδιασμένος από τις ακαθαρσίες και τις αναθυμιάσεις των εντοσθιών του θύματος , που κόχλαζαν κάτω από τα μάτια του , ξαφνικά , μπροστά στα έκπληκτα μάτια του , η γυναίκα που ήταν πια σχεδόν γυμνή κάθισε φορώντας μόνο το κόκκινο μπούστο της πάνω στο γέρο και του ρούφηξε κυριολεκτικά όση ζωή του απέμενε !

Ο Γέρος από την μεριά του ένιωθε σιγά - σιγά να τον κοιτάζει κάποιος από ψηλά , κάπου πάνω από αυτό που αποκαλούν πολλοί ‘ το μονοπάτι του φεγγαριού’ .

Δίχως αμφιβολία ήταν εκεί κάποιος άλλος Γέρος σαν και αυτόν .'Η μάλλον κάποιος άλλος εαυτός του ,λίγο διαφορετικός όμως , σε μια άλλη χρονική στιγμή , και σε μια καλύτερη φάση της ζωής του , που τον έβλεπε τώρα από μακριά να πεθαίνει και του έγνεφε να μην ψαρώσει και να τον ακολουθήσει .

Και από πιο μακριά ακόμα , μέσα βαθιά από το διάστημα , έβλεπε ένα αστέρι να λαμπιρίζει και καταλάβαινε ότι το αστέρι ήταν τόσο μακριά , που θα μπορούσε να μείνει ακόμα για λίγο ζωντανός - τουλάχιστον μέχρι να φτάσει εκεί το ολόγραμμα του φονικού.

Άρα για κάποια δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου , αυτός μέσα στο πλέγμα ενέργειας που μας περιβάλλει συνυπήρχε σαν ζωντανός και νεκρός ταυτόχρονα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και αν όλη η ενέργεια του σύμπαντος πηγαινοέρχεται σε ταχύτητες εκατομμυρίων φορών μεγαλύτερες αυτής του φωτός και όλη αυτή η ενέργεια συσσωρεύεται σε ένα μικρό χρόνο και χώρο, μια μεγάλη διαπλανητική έκρηξη δρομολογείται και ας ετοιμάζεται ο έρως να διακηρύξει την αιωνιότητα …

Ξάφνου στην παραλία έπεσε ένας κεραυνός και μια Πυραμίδα σαν εκείνη στην εσωτερική αυλή του Λούβρου έπεσε πάνω στο σκηνικό και πάγωσε το πάντα , ενώ μετά από λίγο ηρέμισαν όλα και ο Γέρος άρχισε να ανεβαίνει προς το φεγγάρι .

-Κοίτα στον ορίζοντα , κάτι φαίνεται να πλησιάζει , ήταν τα τελευταία λόγια του φονια, ενώ η συνοδός του ημίγυμνη και αποφασισμένη να του δοθεί οπωσδήποτε ,αδημονούσε….



Τ Ε Λ Ο Σ





7 σχόλια:

  1. πολυ δυνατο τελος ..

    ο Γερος θα μου λειψει ...αντε να τον πετυχεις σε μια γωνια του Συμπαντος να απολαμβανει ενα Partagas P2 χαμενος στις αναμνησεις του ενω χαζευει καποιο αβυσσαλεο ντεκολτε....

    οσο για την αδημονουσα Ημιγυμνη ...ολοκληρη Πυραμιδα του Λουβρου της κληρωσε...που θα βρει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σιγουρο πως αυτος ο τυπος δεν θα μας απασχολησει ξανα με τους κλώνους του ??

    παρατατα γερο αυτα ειναι ανωριμα πραγματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα εσύ νομίζεις πως κάνεις χιούμορ - και αν ναι ,πες μας τι ακριβως σατυριζεις !
    Ειπαμε φιλε ειναι να το'χεις - γιατι αν δε το 'χεις παρατατα καλιτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αγραμματε καλυτερα γραφεται με υ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Se opoion den aresei as min diabazei agrammate file poy grafes to kalytera lathos.Afiste ton anthropo na grapsei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. en to metaxy o typos ermineyei quantum physics opos ton exypiretei ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε παρακαλουμε φίλε - και λίγο σεβασμο στη θρησκεια - προσεχε με τα παραδειγματα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή