Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μαυρίκιος 43 ή Careful with That Axe, Eugene

..και πριν από όλα καλοί μου φίλοι μου βάλτε την μουσική που επέλεξα για σας δυνατά :

http://www.youtube.com/watch?v=BPgAM31N5Co

Επανέρχομαι όμως στην χρήσιμη συνήθεια μου να δίνω σε κάθε επεισόδιο ένα τίτλο και να παραθέτω μια εισαγωγή με σκόρπιες ιδέες που όμως θα μας απασχολήσουν συναισθηματικά κατά την διάρκεια της επόμενης ώρας .

Πολλές φορές βλέπεις τα συναισθήματα αποκτούν την υπόσταση που τους δίνει ο νους και έτσι πολλοί αναγνώστες διαμαρτυρήθηκαν καθώς θέλουν να γνωρίζουν από πριν πώς θα πρέπει να νιώθουν για μην μπερδεύονται ..

Όπως λέγαμε λοιπόν η Margot είχε πάρει στάση βαθιάς χαλάρωσης και προσπαθούσε φιλότιμα να συγκεντρωθεί .Δυστυχώς όμως για αυτή η ζωή τα σχεδίαζε αλλιώς ..

Όμως ας την βοηθήσουμε τηρώντας σιγή δύο λεπτών ακούγοντας την εισαγωγή του κομματιού )

................................................................................

Η ε π α φ η είχε γίνει - το μήνυμα κατέβαινε .Την κατάνυξη διέκοψε ένας απότομος θόρυβος στο χώλ του πολυτελούς διαμερίσματος .. και ξάφνου μια κραυγή

Η εφημερίδες θα έγραφαν ότι επρόκειτο για έγκλημα πάθους . Οι συνάδελφοι του Eugene θα έλεγαν ότι ήταν πάντα πολύ ευγενικός και καλός υπάλληλος - όμως τελευταία κάτι τον απασχολούσε .

Στα πρωινά πάνελ της τηλεόρασης θα έλεγαν ότι ο Eugene είχε ψυχολογικά προβλήματα…

Ο Eugene είχε γυρίσει αναπάντεχα εκείνο το βράδυ για να κάνει έκπληξη στην Margot .Το θέαμα που είχε αντικρύσει ήταν απίστευτο: η Margot στο πάτωμα σε στάση βαθειάς χαλάρωσης , ξαπλωμένη στο πάτωμα κοντά στον τοίχο - εκεί που κρεμούσε τα τρόπαια του.

Από τον τοίχο έλειπε το μεσαιωνικό τσεκούρι που είχε φέρει από τα βόρεια - το καρφί έχασκε ξεχαρβαλωμένο ..

Κείτονταν εκεί ακίνητη μέσα σε μια λίμνη πηχτό μαύρο αίμα - τα πάντα είχαν γεμίσει αίμα και το τσεκούρι είχε βυθιστεί βαθιά στο όμορφο στήθος της .

Στον υπολογιστή έπαιζε ακόμα δυνατά μουσική ενώ στο desktop φάνταζε η φάτσα εκείνου του ηλιθίου από την Χαιδελβέργη - αναμφισβήτητα έγκλημα πάθους θα έλεγαν αργότερα οι μπάτσοι ..

Την πρόσεξε καλύτερα . Του το είχε πει όταν το είχε πρωτοφέρει σπίτι : προσεχε με το τσεκούρι Eugene !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου