Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Μαυρίκιος 26

(Τελικά υπάρχει σίγουρα ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα timing στην ζωή μας – μια δύναμη που σε αναγκάζει να πράττεις τα σωστά στην λάθος στιγμή , άλλως να κάνεις την σωστή στιγμή τις λάθος επιλογές… )

Στην βραδινή πτήση από Παρίσι για Dubai η Margot ήταν πολύ σκεφτική .Σκεφτόταν το τραγούδι των Traffic , the low spark of the high hilled boys , που της είχε στείλει τις προάλλες ο Εξορκιστής :

“If you had just a minute to breathe - and they granted you one final wish ..
Would you ask for something like another chance? ”

Στην συγκεκριμένη πτήση τώρα υπήρχαν πάντα πολλά νιόπαντρα ζευγάρια , που έσπευδαν στον Μαυρίκιο , μέσω του Αραβικού Εμιράτου , για τον μήνα του μέλιτος.

Λίγο μετά την απογείωση την προσοχή της Margot τράβηξε μια πανέμορφη ψηλή μελαχρινή κοπέλα που φορούσε ένα πολύ κομψό πλην όμως αποκαλυπτικό κόκκινο κοντό φόρεμα .

Δίπλα της , πιθανότατα ο σύζυγός της - τον αποκαλούσε Jean Jacque - την κοιτούσε με λατρεία .Σε μία κάπως άκομψη κίνηση της , το μαυρισμένο πόδι της Kαλλίγραμμης αποκαλύφθηκε μέχρι επάνω και η Margot πρόλαβε να δει το χαρακτηριστικό σήμα των Yes χαραγμένο στο εσωτερικό μέρος του αριστερού μηρού της .

-Αυτή είναι λοιπόν σκέφτηκε ..

Όσο περνούσε η ώρα , η καμπίνα σκοτείνιαζε , καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι επιβάτες έπεφταν κατάκοποι σε βαθύ ύπνο ..

Ήταν η ώρα που και η Margot σκέφτηκε να μετακινηθεί προς την κουζίνα , στο κεντρικό χώρο του αεροσκάφους , για να μιλήσει λίγο με τις συναδέλφους της και να χαλαρώσει , όταν ένωσε ξαφνικά ένα χέρι να την αρπάζει απότομα .

Ήταν εκείνος μεταμφιεσμένος σε ορθόδοξο Εβραίο , που της χαμογελούσε πονηρά .Η Μargot τον τράβηξε επάνω και τον οδήγησε προς την τουαλέτα όπου τον αγκάλιασε και τον φίλησε όσο ποιο γλυκά γινόταν - τελικά της είχε λείψει ..

Λίγες θέσεις πιο πριν η Καλλίγραμμη έσπευδε να ολοκληρώσει τον έρωτά της με τον Jean Jacques , αλλά στο βάθος του μυαλού της ήξερε ότι η τελική πράξη θα παιζόταν στο νησί .

-Γιατί αυτός ο άνθρωπος να τα κάνει όλο τόσο περίπλοκα σκεφτόταν..

Και αυτά ενόσω λίγο ποιο πέρα η Margot και ο φερόμενος ως Εβραίος δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε - κάθε φορά που θα συναντιόντουσαν θα μπορούσαν να μιλούν για πάντα…

Εν τω μεταξύ ο ρυθμός στην ακολουθία των γεγονότων θύμιζε το ρυθμό του speed of life του Bowie , καθώς εκείνη την ώρα βγήκε και ο Eugene από το πιλοτήριο για να μιλήσει λίγο στην Margot.

Δεν ξέρω αν ήταν αναμνήσεις από το μέλλον ή κάποια άλλη ( έκτη) αίσθηση, αλλά πριν μπορέσει κανείς να καταλάβει τι γίνεται , ο Eugene άρπαξε τον κατά τα φαινόμενα άγνωστο Εβραίο και τον ξάπλωσε κάτω με ένα καλά εκτελεσμένο Harai Goshi .

H Margot έτρεξε να μπει στη μέση , ενώ στο MP3 του λυπόθυμου Εξορκιστή έπαιζε το Rikki don’t loose that number των Steely Dan ....

Rikki don't lose that number;
You don't wanna call nobody else.
Send it off in a letter to yourself.
Rikki don't lose that number;
It's the only one you own.
You might use it if you feel better,
When you get home

6 σχόλια:

  1. καλα αυτος ο αλήτης δεν εχει οικογενεια να ασχοληθεί και ενοχλεί τον κόσμο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eimai fanatiki sou anagnostria apo to proto epeisodeio.Omos giati pas kai blekeis me mistiries gynaikes pou einai tagmenes allou kai den boroun na se akolouthisoun.

    Ego eimai panta edo kai se peromeno etoimi gia ola kai propanton etoimi na sta doso ola

    xanthia sarantara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια μήπως ο Εξορκιστής είναι gay και μας κανει και τον cool με όλες αυτές τις κούκλες που κυκλοφορεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μου πεί κανείς αν βγάζει κανένα νόημα απο αυτή την ηλίθια ιστορία ;

    Ενας snob φλώρος περιφέρεται ανα την υφήλιο συντροφιά μέ τίς γυναίκες τρίτων για να κάνει τελικά τί και με ποιές κοινωνικές αναφορές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xero ton Exorkisti apo mikro paidi
    bainei stin zoi ton anthropon , tous goiteyei me tis paparologies tou kai tous ekmetaleyetai.Idiaitera na prosexoun oi arraboniasmenes kai oi niopantres.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Exorcist einai pligomenos - den katalabate tipota ktini.
    to paradexomai ton pligosa ego ....
    Eixa sxesi mazi tou epi 7 xronia kai ton poulisa gia kapoion anotero tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή