Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Μαυρίκιος 27 ή out of the blue

(Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει κοντά στον θάνατο βλέπουν τα πράγματα γύρω μας απο μια άλλη γωνία . Πολλές φορές παρεξηγούνται ή θεωρούνται τυχεροί , καθώς η άποψη τους αυτή για την ζωή τους κάνει πολύ γοητευτικούς για το αντίθετο φύλλο και όχι μόνο … , όμως πιστέψτε με , ο οξύς πόνος της πληγής και τα ταξίδια στον θάλαμο της μαγνητικής τομογραφίας είναι κάτι που δεν θέλετε να ζήσετε.)


Μετά τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και φιλοφρονήσεις , το επεισόδιο θεωρήθηκε σύντομα λήξαν .Ο αιμόφυρτος πια φερόμενος ως ορθόδοξος Εβραίος, γύρισε σχεδόν απαρατήρητος στην θέση του , ενώ η Margot μίλησε για λίγο με τον Eugene προτού αυτός αποχωρήσει για το πιλοτήριο.

Δεν ξέρουμε αν ήταν τυχαίο , αλλά τόσο η Καλλίγραμμη και ο Εβραίος , όσο και το πλήρωμα εκείνης της πτήσης για από Παρίσι διέμεναν στις παραθαλάσσιες καμπάνες του Papadis Hotel and Golf Club στον Ινδικό Ωκεανό .

Την επόμενη ημέρα μετά το πρωινό στην εβένινη βεράντα της καμπάνας τους, κατέβηκαν όλοι στην απέραντη παραλία.. , οι νιόπαντροι Καλλίγραμμη και ο Jean Jacques , η Margot με τον Eugene και ο Εξορκιστής με μια όμορφη μαυρομάλλα Ελληνίδα που είχε ψαρέψει το προηγούμενο απόγευμα στην παραλία του ξενοδοχείου .

Τώρα φαίνεται να έχει κλίσει το καρέ σκεφτόταν ο Εξορκιστής - περίμενε και τους άλλους αργότερα ..

Βέβαια δεν θα ερχόταν ποτέ πια η Nadine - the Voice , μια πανέμορφη Ιρανή,μαζί του απο την Αθήνα , που εκ παραδρομής εκτελέστηκε αργότερα από πράκτορες του Ιρανικού καθεστώτος στις μετεκλογικές διαδηλώσεις του 2009 στην Τεχεράνη .

Πόσοι άλλοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν ποτέ , πόσοι δεν το έμαθαν καν και πόσοι δεν θα προλάβουν ….συνέχισε να παραμιλάει . Τις σκέψεις του διέκοψαν φωνές από την παραλία , καθώς οι σεκιουριτάδες του ξενοδοχείου είχαν μόλις συλλάβει και ξυλοκοπούσαν έναν παρείσακτο που κατασκόπευε την παρέα …

Στην αρχή θεώρησαν όλοι ότι ήταν ηδονοβλεψίας , καθότι το κατάλευκο string της Καλλίγραμμης και το σμαραγδί μικροσκοπικό μαγιό της topless Margot μαγνήτιζαν ακόμα και τα gay ζευγάρια της περιοχής..

Να λοιπόν η πρόκληση του χαμογελούσε : o Εξορκιστής έβλεπε τώρα μπροστά του τις δυο όμορφες γυναίκες με τους χαριτωμένους συντρόφους τους να τον κοιτάζουν αινιγματικά και θυμόταν τους στίχους τον Roxy Music από το Out of the Blue , που του ερχόντουσαν πάντα στο μυαλό σε τέτοιες περιστάσεις :

Ιf I were you
I would stay
For a little while

I you were me
Would you walk out
In style?

Όμως ο Παρείσακτος δεν ήταν απλά ένας ακόμα τυχαίος ρακένδυτος ηδονοβλεψίας του Μαυρικίου : Μηνούσο φώναξε έκπληκτος ο Εξορκιστής - ποιος σε ειδοποίησε εσένα ;

10 σχόλια:

  1. epibebaioneis file afto pou apo tin arxi pisteya gia sena : san syggrafeas eisai mia apotyxia - parata ta oso einai kairos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POIOS EINAI O \MINOUSSOS?EXOUME ZALISTEI PLEON .AS BEI MIA TAXI STIN AFIGISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ .ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ GAYS, KAΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ/ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Was ist das bloss fuer ein Schwachsinn.Ich bin die Frau von Eugen.Der lebt doch auf Sozialhilfe.Solche Reisen um die Welt kann er sich doch net leisten...und mit einer fremden Frau dazu(Για μεταφραση απευθυνθειτε στο δικηγορο κας Φοτσενμανν,κατα τα φαινομενα συζυγου του Eugene στο Osnabrueck +493437825-429 Mo-Do 9-19:00; Fr 9-14:00 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. min parembainete allo koritsia - afiste ton Exorcisti na grapsei !

    xanthia sarantara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha borouse kapoios na metafrasei ti leei o Fritz gia ton Eugene?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ARE YOU REALLY A NATURAL BLOND 40ish? Eugene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nai Eugene etsi einai - omos esy eisai allou kai ego episis ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Je suis la cocotte de Jean Jacques il y a 12 ans, bordel! Sa bite est a moi , espece de saloppe Calligrammi... putain! Va t'enculer salle pouffiace !"..
    ( τηλ ανταποκριση Ανωνυμου φιλου απο το Παρισι, που αναπαραγει τα κυρια σημεια φραστικης παρεμβασης της Cecille de Fesses, φιλης του Ζαν Ζακ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PARAKALO KORITSIA PSYXRAIMIA
    H KALLIGRAMMH EINAI PIA H NOMIMH SYZHGOS TOU JJ KAI DEN DEXOMAI KOUBENTA! TO TI EKANE MEXRI TORA EINAI DIKO TOU THEMA ..
    DEN OFELOUN LOIPON SE TIPOTA OI BRISIES KAI OI YSTERIES AFTH TH STIGMH
    EPISHS LIGO POIO PANO PARENAIBEI KAI H FEROMENH OS SYZYGOS TOU EUGENE KATAGELLONTAS OTI O EUGENE ZEI OPO THN PRONOIA - THA TO PSAXOUME SIGOURA OMOS PROKEITAI GIA SYNONYMIA

    POU EINAI OMOS H MARGOT? MALLON TH GLYTOSA PALI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή