Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ο Κούγιας και η θεωρία των πέντε (5) σημείων ή "παντού θα υπάρχουν πέντε σημεία"

Μια νέα καινοτόμος θεωρία πού έρχεται να ανατρέψει όσα μαθαίναμε στην Νομική Σχολή αναπτύσσεται στην Ελλάδα από τον συνήγορο υπεράσπισης του νταή μπάτσου - επίσης ζοχάδα - Κούγια.
Είναι η περίφημη “ Θεωρία των 5 Σημείων του Κούγια ” ή απλά η “θεωρία του εξοστρακισμού ".

Υπό την εποψιν της θεωρίας αυτής η συμπεριφορά του βαρύμαγκα μπάτσου τυγχάνει διαφόρου αντιμετώπισης στα πλαίσια της ποινικής της αξιολόγησης . Η θεωρία των 5 σημείων ξεκινάει από μια βαθεία φιλοσοφική επίγνωση : στην ζωή δεν ευθυνόμαστε για καμμία από πράξη μας - ολα στη ζωή είναι απλές συμπτώσεις.

Η θεωρία των 5 σημείων εφαρμόζεται στην περίπτωση μας ως εξής :

Ο μπάτσος καταδιωκόμενος από πλήθος εξαγριωμένων μπόντι μπιλντεραδων - αναρχικών - καρατέκα , πυροβόλησε στον αέρα ενώ έτρεχε πανικόβλητος να ξεφύγει ( ΣΗΜΕΙΟ1).

Η σφαίρα χτυπά στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου ( ΣΗΜΕΙΟ 2) και εξοστρακίζεται προ το απέναντι μπαλκόνι του 2 ορόφου ( ΣΗΜΕΙΟ 3).

Από εκεί όμως η σφαίρα εξοστρακίζεται προς το κάτω μέρος του ρετιρέ της παραδίπλα πολυκατοικίας ( ΣΗΜΕΙΟ 4 ) και από εκεί καταλήγει στο θύμα (ΣΗΜΕΙΟ 5) .

Η θεωρία των πέντε σημείων του Κούγια εφαρμόζεται στα πλαίσια της ποινικής αξιολόγησης κάθε παραβατικής συμπεριφοράς , όμως για την εφαρμογή της στην πράξη απαιτούνται γνώσεις αστροφυσικής και για αυτό άλλωστε καθυστερεί το πόρισμα της βαλλιστικής έρευνας.

( Συγγνώμη για όλα αυτά που ακούς Αλέξη αγόρι μου , άλλα τελικά όλοι εμείς οι μεγάλοι , που θα έπρεπε να σε προστατευουμε , έχουμε μάλλον δώσει την εντύπωση ότι είμαστε πολύ μαλάκες και όπως είχε προειδοποιήσει κάποιος σοφός "μετά την σιωπή σειρά έχει η ντροπή ")

8 σχόλια:

  1. Μου' ρθε να σπάσω την τηλεόραση όταν άκουσα τον Κούγια να λέει (εκ της πλαγίας οδού) ότι προσπάθησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κουκουλώσει την υπόθεση Βατοπεδίου λέγοντας ότι είναι δολοφονία η πράξη του "αστυνομικού".
    Ρε συ Κούγια; Τι παίρνεις και δεν μας δίνεις και εμάς;;;
    Αν θυμάμαι καλά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο άρχων της χώρας σου. Τολμάς να υψώσεις ανάστημα στην αρχή του τόπου σου;;; Μπράβο ρε!!!
    Τον σεβασμό δεν σου τον έχουν μάθει πουθενά;;;
    Σκέφτομαι πως αν εγώ έβγαινα και έλεγα αυτά που δήλωσες, τώρα θα ήμουν στο αυτόφωρο και θα περίμενα την μεταγωγή μου στις γυναικείες, δίπλα στην 17Ν.
    Ας προσέχουν λίγο και οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι τι ανεβάζουν στα ρεπορτάζ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τις μαλακίες του κάθε τυχάρπαστου.


    ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    λέει ο Δρ. Κούγιας (Δρ. επειδή έγινε ΚΑΙ ιατροδικαστής!!!!) ότι ήταν θέλημα Θεού ο θάνατος του Αλέξανδρου....

    @#$*&^%$##@!#$%^& @#$%^&*&^%$##$%&*&^%$#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα , τωρα γίνεται επίκληση του Θείου . Μην εξάπτεσαι άτακτο κοριτσάκι , θα ακούσουμε και άλλα.
    Η δημοκρατία δεν μπορει να λειτουργήσει χωρίς αιδώ αλλά δυστυχώς στο σχολείο δεν το μάθαμε ποτέ - οποτε ετοιμασου για την εισβολή της υποκουλτούρας των πρωινάδικων στο σπίτι σου.
    Ξέρεις σκεφτομαι τελευταία πως αν το κρατοσ ανέχεται συμπεριφορέσ σαν του μπάτσου , τοτε ισως εγω δεν θα μπορώ να ανεχτώ αυτο το κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα...καλα μιλάμε και για τον Άρχοντα των δικαστηρίων!!!!!Το Δοξάστε με ειναι λίγο για τον Κουγια!!!Δρακε μου πολυ παραστατική η εκδοχή για την πορεία της σφαίρας...Πράγματι ανήκει...στην σφαίρα της φαντασίας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βούλα μου τα Αρθρο για τον Κούγια δεν το ανέβασε ο Δράκος αλλα εμείς, οι Ανώνυμοι Εξορκιστές , οι ταπεινοί μαθητές του.

    Πληροφορούμε ότι ο Dragon είχε ενα υποβρύχιο ατύχημα και ότι έχει προσωρινά εγγλωβιστεί μεταξύ δύο βράχων στα ανοικτα της Υδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymoi Exorcistes μπράβο σε σας τοτε...γέλασα πραγματικά με την άποψη σας,υπεροχη!Οσο για τον Dragon περαστικά του..τι το ήθελε ο έρμος το υποβρύχιο άθλημα χειμωνιάτικα;Ελπιζω μόνο οι δυο βράχοι να μην ειναι οι συμπληγάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....KAI υποβρύχιο
    ......ΚΑΙ μεταξύ δύο βράχων;;;;;;;
    (εντελώς πληροφοριακά, οι βράχοι, τι σχήμα έχουν;;;;;;) χεχεχεχεχε
    Α, ρε Μέγα Δράγων.... καλά περνάς!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καταιγίδα μαστίγωνε αλύπητα το μικρό μου βαρκάκι. Η κίτρινη νιτσεράδα μου έσταζε από τα νερά, που έφταναν μέχρι μέσα στις γαλότσες μου. Έβλεπα την μικρή φώκια να έχει σκαλώσει ανάμεσα στους βράχους, ήμουν μια ανάσα από αυτήν. Με μια σίγουρη κίνηση, την γράπωσα και την ανέβασα στη βάρκα. Είχα ήδη ειδοποιήσει το Λιμενικό ότι κινδύνευα. Έξι ώρες αργότερα, με περισυνέλεξαν και με υποδέχτηκαν στην Ύδρα σαν σωτήρα, κουνώντας βάγια και κροτάλες, που κατάφερα να σώσω τόν Αντώνη, την μικρή φώκια. Ολος ο κόσμος με αποθέωνε, αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα το Λιμενικό που καθυστέρησε τόσο πολύ να έρθει να μας μαζέψει. Οι νερουλόμπατσοι απολογήθηκαν ότι καθηστέρησαν επειδή κυνηγούσαν έναν ανώμαλο που περιφερόταν γυμνός στο νησί και επιχείρησε να βιάσει την κόρη του δημάρχου, και ο οποίος φημολογείτο ότι την κοπάνησε δια θαλάσσης.
    Με μετέφεραν με ταχύπλοο στον Πειραιά, αργά χθες βράδυ. Ανέβηκα με το τρένο. Κατέβηκα στον Περισσό και άρχισα να περπατάω προς το σπίτι. Απέναντι ερχόταν μια χαριτωμένη Κνίτισσα, η οποία, επιστρέφοντας από την επαναστατική της γυμναστική, κουνούσε προκλητικά το κωλαράκι και το ταγάρι της. Σίγουρος ότι δεν μας έβλεπε κανείς, με μια απότομη κίνηση, άνοιξα θεατρικά τη νιτσεράδα μου για να ξεπροβάλει ότι ήταν αυτό που ξεπρόβαλε, αυτή ούρλιαξε "ανώμαλε, δεν ντρέπεσαι?" και το έβαλε στα πόδια, κι εγώ, πετώντας στα σκουπίδια την μαρμάρινη πλάκα που έγραφε "στον ήρωα δράκο που έσωσε τον Αντώνη, από τους κατοίκους της Ύδρας" (για να μην με βαραίνει και να μπορώ να κινούμαι πιο άνετα), ξεχύθηκα σαν μανιασμένος ξοπίσω της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή