Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Καλα Χριστουγεννα!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΤΟ ΣΥΝΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΛΟΓ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΡΕΛΛΟ ΠEΡΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ............
μεσα στα φράγκα , τις λαμογιές , τα drugs , τις ανωμαλιες ( αλλα και με τους νταήδες ανώμαλους μπατσους και τα κουγιοειδη της συνομοταξίας τους στα κλουβιά τους) και τέλος με πολύ πολυ τρέλλα ...

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

    Αντε να επανερχόμεθα σιγά-σιγά σαν τον εξορσίστα...

    (Εδω που τα λέμε... καιρό έχω να βάλω καμμιά ψηφοφορία... για να δουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές γιορτές σε όλους!
    Χρόνια πολλά Εξορκιστή!
    Πιστεύω οτι τα πράγματα θα χειροτερέψουν (κατάθλιψη εορτών) και οτι το καινούργιο έτος θα χρειαστούμε όλοι μας πολλούς εξορκισμούς.
    Γι΄ αυτό αγαπητέ Εξορκιστή πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί άρχοντα του Σκότους skotouls και μικρή αθώα Lola, Χρονια Πολλα και σε σας .Θα σας στεναχωρήσω λίγο : βρήκα επιτέλους τον Δράγωνα.Πιστός πάντα στην αντίληψη του για μια Ελλάδα αμεσοδημοκρατική και βαλκανομεντρική μεσα σε μια αυτόνομη Βαλακανική Χερσόνησο , είχε πάει για Χριστούγεννα στην Ρουμανία κοντά στο Δέλτα του Δούναβη.

    Εκει όμως η υγεία του , εξασθενημένη όλα αυτα τα χρόνια απο τον ακατασχετο αυνανισμό , τον πρόδωσε , και έτι ο δάσκαλος βρίσκεται σήμερα φιλοξενούμενος του επάρχου της περιοχής προσπαθώντας να αναρώσει.

    Με ειδοποίησε χθες το βράδυ ο τελευταίος συντροφος της ζωής του , ελαιοχρωματιστής Πάμελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή