Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΥΙΖ (ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΟΛΕΜΟ)



Η Φωτογραφία αυτή προέρχεται από το bachelor party για γάμο του Skotouls που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία. Αναδημοσιεύτηκε σε διάφορα Ουγγρικά site. Ποιος εκ των Δράγωνα, Dirladada, Zagor, Lola, Anonymoi Exorcistes, Skotouls όντας μεταμφιεσμένος σε
Άη- Βασίλη δέχεται τις θωπείες (και όχι μόνο) της παλλακίδος με τα άσπρα; Περιμένω τις απαντήσεις σας!

6 σχόλια:

  1. Κρίνοντας απο της ποιότητα και το μέγεθος της διαστροφής και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τις υπόλοιπες ανωμαλάρες του βλόγ που εχω την τιμή να συνεργαζομαι , θα έλεγα ότι είναι ο Dragon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Εξορκιστή
    τα γυαλιά ηλίου του Αι Βασίλη τα έχω δει να τα φοράει ο ΚΕΛΣΟΣ. Πιστεύω οτι αυτός είναι στη φωτογραφία, εκτός κι αν ο Dragon «δανείστηκε» τα ματογυάλια.
    Υ.Γ Εγώ παρευρισκόμουν αλλά δεν είχα καμμία συμμετοχή στα τεκταινόμενα. Απλώς πρόσεχα τα αγόρια μην παρεκτραπούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ ότι όλους σε αυτό εδω το βλογ μας διακρίνει ένας αβδηριτισμός
    Το θέμα είναι να μην προβαίνουμε σε ακριτομυθίες που μπορούν όλους και όλες να μας εκθέσουν. Δεν θα ήθελα να μας κατηγορήσουν για παιχνίδια με την ακροβυστία μας.

    Ο ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ_ΛΟΓΟΠΛΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφία αυτή απαθανατίζει δύο ενεργά μέλη του βλογ. Ο Σκωτούλης (γνωστός και με το παρατσούκλι "Αϊ-Βασίλης" από το χαρακτηριστικό "Χο Χο Χο" γέλιο που έχει όταν γκομενίζει) είναι ο κύριος με τα κόκκινα. Η κυρία είναι προφανώς η Λόλα η οποία αναζητεί την κατεβασμένη ανάρτηση...
    Συγχαρητήρια στον Κέλσο για τη δημοσιογραφική επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Ζαγκόρ
    Αγαπητέ κύριε, διακρίνω μία ευκολία στο να παραδίδετε "τα άγια τοις κυσί". Οπως είπε και παραπάνω ο Λογοκριτής -Λογοπλάστης ας μην προβαίνουμε σε ακριτομυθίες. Θα εκτεθούμε όλοι και ο μόνος που θα επιχαίρει θα είναι ο Εξορκιστής.

    ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΥΠΑΡΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Φίλτατο Φίλο Zagor: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ίσως αναρτήσω και νέα ΚΟΥΙΖ. Οφείλω όμως να αποκαταστήσω την αλήθεια! Η Αγαπητότατη Λόλα δεν απεικονίζεται στη φωτογραφία. Η Λόλα εκείνο το βράδυ, δεν μπορώ να εξηγήσω βέβαια το γιατί, απλά παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα! Αν και της προτάθηκε να είναι ο Αη- Βασίλης, αρνήθηκε κατηγορηματικά, δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή