Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ο Ρούγιας και ο 'Οσιος Κούγιας

(Είναι ωραία να κάνεις πλάκα με την καφρίλα τριγύρω σου αλλά κάποια στιγμή η ηλιθιότητα αφορά και εσένα .Όταν δηλαδή σε πυροβολούν , σε κλείνουν φυλακή , σε βασανίζουν , κάνουν κακό στα αγαπημένα σου πρόσωπα , ή σε κάνουν να νιώθεις εν γένει άσχημα που δεν ζεις σαν τους άλλους.)

Έχοντας αυτά κατά νου βρέθηκα στο δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Ρούγια για μια αποκλειστική εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για την περίοδο που χόρευε στο μπαλέτο του Λάκη Δαρκέντα.

Anonymoi Exorcistes : Κύριε Ρούγια θέλετε να μας μιλήσετε για εκείνη την περίοδο της ζωής σας.

Ρουγιας : Τότε ήμουν ακόμα ένα αγνό παλικαράκι .Είχα μόλις ανακαλύψει την αγάπη μου για το ποινικό δίκαιο και την Εκκλησία. Αγωνιζόμουν σκληρά : το πρωί στην Σχολή , το απόγευμα στην χριστιανική αδελφότητα Ζωή και το βράδυ χορός στο μπαλέτο του Δαρκέντα.. Ηταν μια περίοδος της ζωής μου που κουράστηκα πολύ, αλλά και που με ανέδειξε αρχικά ως χορευτή και μετέπειτα ως δικηγόρο.

Anonymoi Exorkistes : Είναι τότε που εμπνέεστε την θεωρία των πέντε σημείων και μάχεστε για την εφαρμογή της στο ποινικό δίκαιο.

Ρουγιας : ( αναπολώντας συγκινημένος ) ....και είναι τότε που εμφανίζομαι για πρώτη φορά στην τηλεόραση - στο High Channel - στη εκπομπή της τηλεοπτικής ξεματιάστρας , “ Αθανασίας “ , όπου μάλιστα ανάλυσα περιπτώσεις παρέμβασης του Θείου στην ανθρώπινη καθημερινότητα , καθώς και την νομική αντιμετώπιση αυτών των παρεμβάσεων.

Anonymoi Exorcistes : Πρόσφατα συγκλονίσατε το Πανελλήνιο με το όραμα που είχατε κατά την επίσκεψη σας στον δολοφόνο πελάτη σας νταη - μπάτσο Κουδουνέα ..

Ρούγιας: Βρισκόμουν πράγματι στο κελί του νταή μπάτσου όταν είχα ένα όραμα :
Ενεφανίσθη ο Όσιος Κούγιας και διακήρυξε την ισότητα και την αδελφότητα των λαών . Και ηλεγε λοιπόν ο Όσιος ( έχει αρχίσει να μιλάει σε μια περίεργη διάλεκτο) κάτι που αν το μεταφράσω ελεύθερα θα σήμαινε περίπου ότι ...


( Όμως τι ήλεγε ο Όσιος Κούγιας , θα συμμετάσχει στην νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , καθώς και πληροφορίες για την σύνθεση της θα διαβάσουν κατ΄ αποκλειστικότητα οι αναγνώστες του Ρέλλου αύριο.)

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω μια πληροφορία οτι ο ξάδερφος του Ρούγια ήταν ζευγάρι με τον Δαρκέντα και έτσι ο Λάκης πήρε τον νεαρό στο μπαλέτο. Δεν γνωρίζω αν αληθευει αλλά αν ισχύει τότε ο νεποτισμός και η οικογενειοκρατία κυριαρχούσαν ανέκαθεν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξορκιστή, αναμένω με αγωνία τη σύνθεση της νέας κυβερνήσεως! Ξέρω, με έχει πληροφορήσει η Βασίλισσα της Φρουτοπίας, πως οι διαβουλεύσεις για το ποιο υπουργείο θα πάρει ποιος, θα τελείωναν μετά τα μεσάνυχτα! Παίζεται σκληρό πόκερ! Εκείνο που με καίει όμως είναι να πληροφορηθώ "τι ήλεγε ο Όσιος Κούγιας"! Δημοσίευσε σε παρακαλώ όλας τας προφητείας του Οσίου! Είμαι βέβαιος ότι αν οι προφητείες γίνουν γνωστές κάθε πραγματικά δημοκρατικός άνθρωπος θα κοιμάται με αυτές ως προσκέφαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Λόλα ευχαριστω - το ερωτημα θα τεθεί άμμεσα στον Ρούγια.

    Κέλσο λίγη υπομονή 'εχω τ'ωρα το πρωί ένα εξορκισμό - ο Dragon είχε πάλι κρίση - και μετα θα στρωθώ για να βάλω όλα όσα έμαθα σε τάξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή