Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Χάιδεψε όσα μαλλιά του είχαν απομείνει. Πέντε έξι τρίχες όλες όλες, που στέκονταν
- περήφανα μόνες - πάνω στο λαμπερό του σκάλπ.
Τρίχες, δηλαδή.
Ηπιε κι έφαγε έναν σκασμό, χόρεψε, γέλασε, έκλασε, ίδρωσε, και, τελειώνοντας ικανοποιημένος, πέρασε το χέρι πάνω από το κεφάλι του, σαν swiffer, να στραγγίξει τις ψιχάλες του ιδρώτα που τον γαργαλούσαν.
Ήθελε να γυρίσει σπίτι, γιατί την πολυκοσμία δεν την πολυάντεχε πιά, να βάλει ΣΚΑΪ, να σιγουρευτεί αν γάμησε τελικά ο Πλατυπόδαρος Αυστραλοπίθηκας, γιατί τον είχε κι έγνοια όλο το βράδι.
Ακριβώς την στιγμή που αφαιρούσε τις ξύλινες κάλτσες από τα πόδια του, πετώντας τις σαν μπούμερανγκ στο παράθυρο για να αποτελειώσει την αλογόμυγα (που ήδη αργοπέθαινε από τη βρώμα), ξεκινούσε η αγαπημένη του εκπομπή.
«Ο Βιότοπος του Μπαμπουίνου».
Ντοκυμαντέρ κλάσης.
Η μαϊμού αυτή ζούσε σε ένα παλιοδάσος ξεχασμένο από το Θεό, παρέα με κάτι αλάνια χιμπατζήδες που χοροπηδούσαν όλη την ώρα και πηδούσαν σπάνια, περνώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας τους ξεψυρίζοντας ο ένας την κουρούπα του αλλουνού.
Σαββατόβραδο, σου λέει ο άλλος.
Τρίχες.

5 σχόλια:

  1. Dragon επιτέλους κάποιος σε συτο τον τόπο είπε τα πραγματα με το ονομά τους : και εμενα κατι με ενοχλούσε να βλέπω τα βράδυα τους πιθήκους του ΣΚΑΙ , αλλά νόμιζα ότι απλά εγώ ήμουν μυστήριος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τους πιθήκους, καλέ μου εξορκιστή,
    ισχύει αυτό που είπε ο μέγας Λεβέντης:
    "Έίστε ζώα, κύριέ μου"
    Είναι δηλαδή δυνατόν, βραδιάτικα, να μου βάζεις φάτσα-μπάτσα τον πίθηκα, που θέλει ο άλλος να χαλαρώσει? Που είναι η Ginger Lynn, που είναι η Jenna Jameson, έστω η Τίνα Σπάθη? Τα ισοπεδώσαμε όλα, δηλαδή? Πετάμε την πολιτιστική μας κληρονομιά στα σαγόνια του κορκόδειλα?
    Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..και ντροπή... να συμπληρώσω.
    Δευτέρα σου λέει μετά.. τρίχες (μετά από ηλεκτροπληξία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλώς τη φιλενάδα μου!
    για την Δευτέρα, ακόμα και οι τρίχες περιττεύουν! Καλό μας μήνα, firenergy! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω οτι έχετε παρεξηγήσει όλοι τα ντοκιμαντερ
    στα οποία αναφέρεται ο Δραγων παραγνωρίζοντας την εκπαιδευτική τους αξία. Αλλωστε μην λησμονείτε οτι τα οπίσθια του Αυστρολοπίθηκα και του Μπαμπουίνου είναι γυμνά και στερούνται τριχών. Τα περί μίας τρίχας στο νερό δείχνουν μια βαθιά πεσιμιστική διάθεση εκ μέρους του αγαπητού Δράγωνα.
    Υ.Γ Μην ξε-χάσετε το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου το ντοκιμαντέρ για τον Δράκο του Κομόντο και τη σχέση του με τον κάπρο του LOST. Μας ενδιαφέρει όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή