Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Μια επικαιρη συνεντευξη - Μέρος Τρίτο

( Σημ. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ λεπτό σημείο της συνέντευξης , όταν ο Ανανδρούτσος ετοιμάζεται για πρώτη φορά να αποκαλύψει - και μάλιστα ειδικά για τους αναγνώστες του Ρέλλου - ποιο ήταν το πρόσωπο , το επονομαζόμενο “Αηδόνι του Θεσσαλικού κάμπου” , που τον έσπρωξε στην πολιτική... )

ANANDROUTSO : Τις ημέρες εκείνες είχα γίνει πια περιζήτητος για τις δυναμικές εμφανίσεις μου στις εμποροπανηγύρεις του κάμπου και σκεφτόμουν σοβαρά να αφοσιωθώ οριστικά στο τραγούδι , ώσπου ένα βράδυ κατά την διάρκεια ενός γλεντιού συνέβη κάτι εντελώς αναπάντεχο .....

Εκείνο το βράδυ κρύωνα και είχα συχνοουρία .Αναγκαζόμουν έτσι να επισκέπτομαι συχνά τη τουαλέτα της ταβέρνας που διοργάνωνε το γαμήλιο γλέντι. Οι τουαλέτες της υπαίθρου είναι συνήθως απλές και ενιαίες για άνδρες και γυναίκες και πέρα από αυτό είναι πολύ βρώμικες. Αποτελούνται από μια καμπίνα , που στο μέσον της έχει μια τρύπα πλαισιωμένη από μια στρατιωτικού τύπου λεκάνη. Η λεκάνη αυτή είναι γεμάτη ακαθαρσίες που συνήθως καλύπτουν όλη την επιφάνεια της τουαλέτας και έτσι πολλές φορές κινδυνεύεις άθελά σου να λερωθείς. Από την άλλη είναι πολύ δύσκολη η θέση σου στην περίπτωση που την στιγμή που βγαίνεις από την τουαλέτα συναντήσεις καμιά από τις όμορφες γυναίκες που πριν λίγη ώρα σε αποθέωναν στο παλκοσένικο.
Ήμουν κρυωμένος και βγήκα από την τουαλέτα κλάνοντας....

Την είχα προσέξει αμέσως ,μόλις μπήκε στην κρύα αίθουσα του Κέντρου .Είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά και οι δικοί της την φώναζαν Έφη. Ήταν η μεγάλη κόρη γνωστού κτηνοτρόφου της περιοχής του Νικολάκη του Θώτοδου και μόλις μπήκε μέσα έλαμψε η αίθουσα .
Σηκώθηκε μετά από λίγο με το ύφος της κακομαθημένη ντίβας και τραγούδησε ξένα αρχίζοντας με μια παραλλαγή του γνωστού άσματος sex bomb , που κανένας από εμάς δεν καταλάβαινε και συνεχίζοντας με βαριά λαϊκά και δημοτικά με αποκορύφωμα τις γνωστές επιτυχίες της εποχής που τραγουδούσε προκαλώντας το ακροατήριο λικνίζοντας το κορμί της στον ρυθμό της μουσικής .

Έπεσα επάνω της βγαίνοντας από την τουαλέτα .Κοκκινίσαμε και οι δύο ψελλίζοντας τρέμοντας ένα γεια σου. Αυτή ήταν η απαρχή μιας θυελλώδους σχέσης που με βοήθησε να καταλάβω πολλά για τον εαυτό μου. Αυτή με έριξε στην πολιτική .

Χωρίσαμε όταν γνωρίστηκε με τον αρραβωνιαστικό της , ένα κυβερνήτη της British Airways και από τότε την βλέπω μόνο στη τηλεόραση , όμως ξέρω ότι ο ερωτάς μας δεν θα σβήσει ποτέ.
ORELLOS: Για μια στιγμή πράγματι ταξιδέψαμε για αλλού .....Θα μας χαρίσετε τώρα ένα τελευταίο πολιτικό σχόλιο ; Ποιες προβλέπετε να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας ;
ANANDROUTSO : Ε άντρες είμαστε, αϊτοί, και πέσαμε και λίγο έξω τι να κάνουμε. Όμως φοράμε πανταλόνια και ο σοφός λαός μας στο τέλος θα μας στηρίξει

2 σχόλια:

  1. καθημερινή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση,
    αποκλειστικές συνεντεύξεις,
    αλήθειες που σοκάρουν.
    Αυτός είναι ο Ρέλλος,
    Αυτός είναι ο Εξορκιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφο στον ANANDROUTSO!
    Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή