Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατ'αρχας θα ήθελα να ζητήσω απο όλους μας τους αναγνώστες μια μεγάλη συγγνώμη για την καθυστέρηση της ανάρτησης του Β ' μέρους της συνεντευξης του ποινικολόγου Ρούγια , αλλα με απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ο φίλος μας Dragon , που δυστυχώς κατελήφθει εκ νέου απο αγνώστου ταυτότητας δαιμόνιον.

Ειδικότερα, τα συμπτώματα που παρουσιασε αυτή τη φορά ήταν τόσο ακραία που ο εξορκισμός του δε σήκωνε καμμία αναβολή. Συγκεκριμένα περιέστρεφε το κεφάλι του διαρκώς γύρω απο λαιμό του και επιζητούσε μανιωδώς την εγγραφή του στην πλησιέστερη Τοπική Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ.

Επιπλέον άκουγε στην διαπασών τον ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδας και μιλούσε την περίεργη διάλεκτο μιας Αλβανικής Φυλής που παλαιά ζούσε στην περιοχή της Νοτίου Γαλλίας αλλα όμως τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει .

Φορούσε τέλος περιβολή τέννις και επιζητούσε επίμονα την ερωτική συντροφιά των περαστικών ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας .Ο εξορκισμός διήρκεσε 2 ημέρες και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν , πιο ώριμο πια και κατασταλαγμένο όσο ποτέ , να εργάζεται για το καινούργιο του βιβλίο.

2 σχόλια:

  1. Ανησυχώ για τον Δράγωνα
    Κύριε Εξορκιστά δώστε μας πληροφορίες για την κατάστασή του. Πληροφορείστε μας για οτιδήποτε αφορά στον Δρακούτσο.
    Η ΔΡΑΚΟΧΤΥΠΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή φίλη Δρακοχτυπημένη,

    Ο Δράκων είναι άφαντος και ανυσηχώ και εγω πολύ!Δεν είσαι η πρώτη εγχειρισμένη που τον ψάχνει : τις προάλλες με είχε καλέσει και ο \ η περιπτερου της γειτονιάς του , που τον αναζητούσε γιατι πριν ένα μήνα του ειχε δανείσει κατι χρήματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή