Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Η Συνέντευξη της Τρίτης

Μεσουράνησαν στα 70's .Η Μεταπολίτευση και τα επόμενα χρόνια τούς βρήκαν κουρασμένους να χορεύουν σε σκοτεινά υπόγεια ανά την επικράτεια μαζί με τις γερασμένες πια αδελφές Καράμπα. Σήμερα σχολιάζουν πικραμένοι άλλα πιο σοφοί από ποτέ όλα αυτά που έζησαν κατά την διάρκεια της πολυτάραχης ζωής τους : Είναι οι δυσώνυμοι χορευτές Δαρμεντας και η παρτενέρ του Ντόρονυ.

(Στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας τού Ρέλλου γύρω από τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα στη χώρα μας οι Ανώνυμοι Εξορκιστές και το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΜΚΟ Dragon προχωρούν σήμερα σε μια σκληρή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον Λάκη Δαρμέντα ) .

ORELLOS : Ζήσατε την ζωή σας έντονα όσο λίγοι άνθρωποι. Όμως υπάρχει σίγουρα ένα μελανό σημείο στην εξέλιξη της Ελληνικής Πολιτείας που εγείρει κάποια ερωτήματα και συγκεκριμένα η στάση της καλλιτεχνικής ελίτ κατά την διάρκεια της επταετίας και για να γίνουμε ποιο ξεκάθαροι :

Είναι δυνατόν από την επανάσταση που στα 60ς και 70ς ανέτρεψε την ζωή σε όλο τον κόσμο το μόνο που έφτασε στη Ελλάδα να είναι αλλόφρονες και ασυγχρόνιστες αδελφάρες χορεύτριες , που ντυμένες με εφαρμοστές πορτοκαλί καμπάνες και γυαλιστερές στολές με πούλια , χαριεντίζονται σαν να μην τρέχει τίποτα με μπουρτζόβλαχους μπασκίνες και θρησκόληπτες συζύγους εξωραϊστικών Συλλόγων της Περιφέρειας;

ΔΑΡΜΕΝΤΑΣ : Φοβάμαι ότι έχετε μπερδευτεί : Όλοι εμείς ζήσαμε κατά τη διάρκεια της επταετίας . Πρέπει λοιπόν να λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν σας το πολύ απλό ότι πολλά από αυτά που κάναμε τότε στισ ταινίες και τα tv shows μας είχαν επιβληθεί .
' Η θα ξεχάσουμε ποτέ της αντιδράσεις της κοινωνίας των επίπεδο της Ελληνικής Κοινωνίας των 60's …

ORELLOS : Θυμάστε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό ;

ΔΑΡΜΕΝΤΑΣ : Τότε παίζαμε πολύ με την Ντόρορυ σε ελληνικές ταινίες και επιθεωρήσεις . Μετά το τέλος της θεατρικής σεζόν γυρνούσαμε με τα ονομαζόμενα μπουλούκια την ελληνική επαρχία. Σε κάποια παράσταση λοιπόν που είχαμε δώσει με τον θίασο του Άγγελου Αντιλόπουλου σην Κόρινθο, είχα παρατηρήσει ότι κάποιοι νεαροί προέβαιναν σε απαράδεκτες χειρονομίες όσο χόρευα το I will survive και κατά τα κοινώς λεγόμενα μας 'έκραζαν” φωνάζοντας : όξω Λούγκρες , όξω μοδίστρες και άλλα κοσμητικά .Ο Άγγελος ζήτησε τότε να σταματήσουμε να χορεύουμε και περνώντας το μικρόφωνο μας είπε μια ιστορία :

ΑΓΓΕΛΟΣ : Όταν σπούδαζα στην Δραματική Σχολή του RUSTY - ΠΟΥΛΟΥ πίσω από εμένα καθόταν ένα παλικάρι , o Ηλίας , που μάλλον δεν έβλεπε τόσο καλά όσο εμείς.. Όμως ο RUSTY - ΠΟΥΛΟΣ τον είχε πείσει ότι ήταν γεννημένος για να γίνει ηθοποιός μόνο και μόνο για να εισπράττει τα δίδακτρα.
Ένα βράδυ λοιπόν σε μια κρίσιμη για το μέλλον μας παράσταση , πού δώσαμε ενώπιον των γονέων μας ο Ηλίας δεν μπόρεσε να υπολογίσει που τελείωνε το πάλκο και εκτοξεύτηκε μέσα από μια δύσκολη φιγούρα επάνω στις πρώτεσ σειρές του θεάτρου επάνω στην ευτραφή γυναίκα του δικτάτορα Μεξαξά.

(συνεχίζεται)

5 σχόλια:

  1. συνέντευξη - εξορκισμός!
    ένα από τα πλέον καταξιωμένα αλλά και αμφιλεγόμενα "ζευγάρια" της Ελληνικής σοουμπιζ, ανοίγουν την καρδιά τους στον Ρέλλο.
    Τι να πει κανείς για τον μέγα Δαρμέντα.
    Μια λέξη μόνο.
    ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αραγε Δασκαλε Dragon να τους γνωρίζουν οι νεώτεροι ; Eγώ τους θυμάμαι όταν το 80 έπαιζα μουσική κάπου κοντά στο Μοναστηράκι να εμφάνιζονται σε ενα θλιβερό καταγώγιο στην πλακα.Η κάθοδος είχε ηδη αρχίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, φίλε μου.
    Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα σόου-υπερθέαμα που μου χάρισαν ένα ήσυχο βράδυ του 85 στο il Batonetto στην Πρωσοτσάνη. Αχ, τι χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοναδικά στοιχεία για τη ζωή του Λάκη βγαίνουν επιτέλους στην επιφάνεια!

    Κι ερωτώ:

    Είναι δυνατόν να διαβάζουμε τις μοναδικές, αποκαλυπτικές και πολυαναμενόμενες αυτές συνεντεύξεις σε συνέχειες;

    Είναι δυνατόν να πρέπει να περιμένω μέχρι την επόμενη ανάρτηση για να μάθω για την τύχη του Ηλία;

    Ποιά η σχέση του Αγγελου με την Ντορονυ;

    Πότε θα μάθω όλα αυτά που με βασανίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε οικοδεσπότη του σκότους skotouls ,μικρό αγνό παιδί !

    Μήν βασανίζεσαι άδικα . Κάνε λίγο υπομονή μέχρι αυριο .Πάντως το έπιασεσ φίλε μου .
    Η λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του Δαρκέντα βρίσκεται όντως στην σχέση του τυφλού Ηλία με την Ντορονυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή