Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Σε μία πρόσφατη περιήγησή μου στην περιοχή της Καρδίτσας (λίμνη Πλαστήρα) παρατήρησα μια επιγραφή έξω από το χωριό Μεσενικόλας. Η επιγραφή ήταν ξύλινη, ξεθωριασμένη από το χρόνο και είχε ζωγραφισμένο έναν δράκοντα με τρία κεφάλια που κυνηγούσε μία γυναικεία φιγούρα. Στο κάτω μέρος της επιγραφής με πολύ μικρά στοιχεία έγραφε: «Εδώ το 1768 γεννήθηκε ο Δράκων, ο Μέγας Ευεργέτης»…
Θεωρώ λοιπόν ότι τα περί γέννησης του Dragon σε χωριό του Μωριά είναι παντελώς ανακριβή και στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα πραγματικά προβλήματα.

Υ.Γ.1 Από το χωριό Μεσενικόλας κατάγεται και ο Νικολά Σαρκοζί (ως γνωστόν ο γάλλος πρόεδρος είναι κατά 78% Ελληνας). Το χωριό έχει πάρει το όνομα του από τον προπροπαπού του που οι συχωριανοί του τον φώναζαν κοροιδευτικά «μεσιέ Νικόλα» (το κανονικό του όνομα ήταν Νίκος Δραγώνας) γιατί του άρεσαν το φουά γκρα και το πατέ.

Υ.Γ.2 Γιατί ο Dragon κρύβει την αλήθεια; Τι και ποιόν φοβάται; Ποιά ήταν η γυναικεία φιγούρα που κυνηγούσε;
Τι ξέρει για τους Σαρκοζί και γιατί η περιοχή της λίμνης Πλαστήρα βρίθει κομμουνιστών; Τι απέγιναν τα ψάρια της λίμνης και τι σχέση έχει η εξαφάνισή τους με την οικονομική κρίση και τα τοξικά προιόντα των τραπεζών;

Υ.Γ.3 «… o Δράκων, ο Μέγας Ευεργέτης»…
Και αναρωτιέμαι: Τίνος ευεργέτης?

Υ.Γ.4 Θεωρώ ότι ο Kelsos με τις παρατηρήσεις του βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Μπράβο Kelse, συνέχισε έτσι.

Υ.Γ.5 Προκαλώ τον Δράκοντα να απαντήσει!

48 σχόλια:

  1. Εύγε μέγιστη Lola! Η αλήθεια αποκαθίσταται σιγά σιγά, χάρη στις άοκνες προσπάθειες μας! Να γνωρίζει ο Δράγων ότι οι πραγματικοί μελετητές της σύγχρονης ιστορίας καραδοκούν! Περιμένω και νέες αποκαλύψεις, κυρίως για το σκοτεινό ρόλο του Δράγωνα στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακολούθησα τα ίχνη ενός γνωστού μετά την άτακτη φυγή του από την προηγούμενη στέγη του. Περίμενα να διαβάσω αντίστοιχα δημοσιεύματα και σ' αυτόν εδώ το χώρο και πλανεύτηκα.
    Πέρα από τον δικό σας προσωπικό χαβαλέ (που είναι κατανοητός και επιθυμητός πολλές φορές) ποιον άλλο σκοπό εξυπηρετεί η εγγραφή ανούσιων θεμάτων (που προσωπικά δε με κάνουν να γελώ) για την καταγωγή του δράκου;
    Σαφώς περιμένω αντιδράσεις του τύπου και τι σε νοιάζει εσένα ή του τύπου γιατί εσύ γράφεις καλύτερα; αλλά πραγματικά βρε παιδιά με προβληματίσατε. Λύστε μου την απορία γιατί είναι κρίμα να βασανίζω το μικρής περιεκτικότητας μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kelsos, εσύ χάκαρες το site του Βατοπεδίου? http://ataktokoritsi.blogspot.com/2008/11/blog-post_5849.html Τις πληροφορίες σου. από εκεί τις πήρες? (εκείνες οι παστούλες, κ α τ α π λ η κ τ ι κ έ ς!!!! μιαααμιιιιι!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τρελοκαμπέρω, κάποιοι όπως βλέπεις, δόλια και παραπλανητικά, αμφισβητούν την ευγενή καταγωγή μου. Κωφεύω στις κατηγορίες, καταπίνω το κώνιο και συνεχίζω. Το βλογ πολιτικό και έτσι θα παραμείνει. Εγινε μια μικρή παρένθεση προς την κατεύθυνση της εξερεύνησης γενεαλογικών δέντρων, που όμως κλείνει εδώ οριστικά. Δεν θα απαντήσω στην λάσπη, δεν θα πέσω τόσο χαμηλά (πονάει κι η μέση μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άτακτο Κοριτσάκι, οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν είμαι εγώ αυτός που χάκαρε το site του Βατοπεδίου, αν και θα το ήθελα πολύ! Σου έγραψα σε άλλο σχόλιο πως έχουν μείνει πολλές πάστες, δε σας βλέπω να τις τρώτε και πως επανήλθαν οι χειροδύναμοι επιστήμονες ( μασέρ, μασέζ) με καταχθόνιο σκοπό να τις φάνε! Ζητώ βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πολυ καλά του ξηγιέσαι. Σιγά μην καθήσουμε τώρα να εξηγούμε τα αυτονόητα. Είμαστε οι καλύτεροι και τη μέση μας τη χαλάμε μόνο για ένα λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άτακτο Κοριτσάκι, ειλικρινά χάρηκα ιδιαιτέρως διαβάζοντας το κείμενό σου για το Βατοπέδι! Να άλλη μία συναγωνίστρια στο μέτωπο ενάντια στο παπαδαριό! 2000 έτη και πλέον υπό κατοχή είναι αρκετά, δε νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kelsos συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ήρθε η ώρα να λευτερωθούμε από τους ζυγούς, κριούς, σκορπιούς και "παρθένους" men in black!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!! κατά μέτωπον επίθεση στους μαυροφορεμένους τυχοδιώκτες!!!!!!!
    Διαθέτουμε στρατηγική, στρατό, αεροσκάφη τελευταίου τύπου αλλά και στόλο!!!!!!

    EYΓΕ kelsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άτακτο Κοριτσάκι, κι όμως στην αυγή του 2009 "οι τα φαιά ιμάτια φέροντες" κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας ακόμα! Πνευματικό, Πολιτικό, Οικονομικό... Πάντως εσύ ειδικά θα έπρεπε να καταλάβεις γιατί ονομάζομαι ΚΕΛΣΟΣ και γιατί το επάγγελμά μου είναι Βομβιστής Μυαλών, όπως πιθανώς είδες και στο προφίλ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τρελοκαμπέρω μου, αχ αυτός ο λόγος για το χάλασμα της μέσης....
    Άτακτο κοριτσάκι και Κέλσε, βλέπω οτι πάτε ολοταχώς για συγκρότηση ομάδας Έψιλον! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Μέγα Δράγωνα, η ομάδα Έψιλον είναι παραμύθι για αφελείς, όπως ακριβώς ο πόνος της μέσης σου και η ευγενική σου καταγωγή! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kelsos εμπρός στον δρόμο για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!
    εκπαίδευση, για την ειδικότητά σου, που έκανες;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέγα Δράγων σαφώς και είναι παραμυθάκι η οργάνωση "Ε". Είναι εκδοτικός οίκος!!!!




    kelsos... ΕΥΓΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άτακτο Κοριτσάκι, εκπαίδευση έκανα σπίτι μου! Είχα δασκάλους το Νίτσε, τον Σέλλεϋ, τον Ράσσελ, τον Σορέλ, τον Προυντόν, Τον Μαρκ Τουαίην, τον Βολταίρο, τον Ροΐδη κλπ... Το κακό για τον Δράγωνα είναι πως η εκπαίδευση μου έγινε με δικά του λεφτά! Έκτοτε μου το κρατάει μανιάτικο και δε μου δίνει πίσω τα κουβαδάκια που του είχα δανείσει σε παιδική ηλικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kelsos, μην κλαίς. Θα σου δώσω τα δικά μου κουβαδάκια. Έχουμε γίνει ομοϊδεάτες, συμπατριώτες, σύμμαχοι "παλιοσειρά" !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι ακριβώς και ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ για την προσφορά των κουβαδακίων σου, αλλά το παιδικό τραύμα μου, δε σβήνει! Κάθε μέρα τον παρακαλάω τον Κακό Δράκο και δε μου τα δίνει πίσω! Α! Ξέχασα να αναφέρω εκείνον που τα άρχισε όλα! Τον πραγματικά ΜΕΓΑ Επίκουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άτακτο Κοριτσάκι, τι άλλο γλυκό σου αρέσει, να πάω να πάρω; Να δώσω μερικά και στον Δράγωνα, τι λες; Είναι καλούλης ο άτιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kelsos να του δώσεις γλυκάκι γιατί είναι φιλαράκι μου από τα παλιά!!!!!!! είναι ΤΕΡΑΣ όσο, δε, για το χιούμορ του; ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ!!!!!! δεν παρεξηγείται, κάνει πλακίτσα καλοπροαίρετη και γελάει πάντα!!!! άσε που είναι και εξυπνούλης!!!!!!!

    εγώ σέλω θιροπιαστά μικρά γλυκάκια..... σέλω και θοκολατίτθες..... σέλω και παθτούλες..... δεν υπάρχει γλυκάκι που να μην σέλω!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άτακτο Κοριτσάκι, συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα γράφεις για τον Δράγωνα! Είναι απίστευτο παιδί! Τον ξέρω όσο ζω και σε πληροφορώ ότι συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα ακόμα! Πάω να πάρω μπακλαβαδάκια, κανταϊφάκια και λοιπά σιροπιαστά και επανέρχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. My dearest Naughty Girl, επανήλθα! Πάρε κανένα σιροπιαστούλι όσο προλαβαίνεις, γιατί πεινάω τόσο που θα τα φάω όλα μόνος μου! Στέλνω μερικά και στον Δράγωνα, γιατί πεινάει και αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χμμμμμμ kelsos...... dearest naughty girl are words that only one could use for me.... are you tinny little green dragon??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μου Άτακτο Κοριτσάκι! Πρώτον, σε αποκάλεσα έτσι, διότι είμαστε ομοϊδεάτες και μετέχουμε σε κοινούς αγώνες! Κατά δεύτερον είμαι και εγώ τερατάκι, αλλά όχι πράσινο! Δεν αντέχω το πράσινο! Κατά τρίτον έχεις σχόλιο στο ιστοτετραδιάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kelsos, είδα το σχόλιο σου και σου απάντησα όσο πιό "κομψά" μπόρεσα για τους men in black!!!! τα "αγόρια" δεν παίζονται (αγόρια: ο τρόπος του λέγειν)!!!!


    ετοιμάζομαι να στρώσω τραπέζι με πολλά πολλά γλυκάκια.... χιχιχιχιχιχιχι

    είσαι να τα τσακίσουμε όλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΟΛΑ (δεν το αναρτώ για να μην πάρει έκταση)
    Πενταήμερη στην Καρδίτσα – 17 του Ιούνη 1804
    - Μωρό μου, με τρελαίνεις, το ξέρεις?
    - Μμμμμ…
    Η Φουντούκω Αγαθοκλέους άπλωνε με επιμέλεια Johnson baby oil στο σάρκινο κατάρτι του εκστασιασμένου Δράγωνα. Αυτός, πιο πράσινος από ποτέ, είχε απλώσει την αρίδα του στον αναπαυτικό καναπέ UCCELO της Πανσιόν “KARDITSA EXCLUSIVE MANOR”, απολαμβάνοντας το αθώο μασάζ της δασκάλας του και δεινής μασέζ, όπως έμελλε να αποδειχθεί. Γρήγορα, τα κορμιά τους τυλίχθηκαν σε μια μυσταγωγία βουβής επικοινωνίας και ηδονής.
    - Baby, you are the only, βόγγηξε ο Δράκοντας
    - Μωρό μου, πρέπει να προσέξεις τα Εγγλέζικά σου
    - Γιατί, baby? I speak London very best, αναρωτήθηκε δίκαια ο 26χρονος μαθητής
    - Μωρό μου, λυπάμαι, αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι καλά έκανα και σου έβαλα τρία στον έλεγχό σου.
    Δεν περίμενε να ακούσει περισσότερα. Με πληγωμένο τον εγωισμό του από τις άδικες και άστοχες παρατηρήσεις της δασκάλας του, ο Δράγων άφησε κατά μέρος το σάρκινο και άρπαξε το μεταλλικό σπαθί του.
    - Πριπέρ του ντάι, καριόλα, ούρλιαξε το αδικημένο τέρας.
    Κυνήγησε την δύστυχη ημίγυμνη δασκάλα σε όλα τα μήκη και πλάτη του χωριού μπροστά στους τοπικούς χιλμπίλις, οι οποίοι έτριβαν έκπληκτοι τα μάτια τους (και όχι μόνο) μπροστά στο πρωτοφανές για αυτούς θέαμα.
    Η γυναίκα κρύφτηκε στη Λίμνη Πλαστήρα, γλιτώνοντας με μικρά θλαστικά τραύματα. Γύρισε χρόνια αργότερα στον Μωριά όπου και εξέδωσε το μάλλον μέτριο πόνημα «Διανοητική Υστέρηση και Επιθετική Συμπεριφορά».
    Από τότε, κάθε 17 του Ιούνη, οι χωρικοί στην Καρδίτσα γιορτάζουν τα «Δρακανάματα» ή την «Περιφορά της Φουντούκως», όπου μια παρθένα τυλιγμένη με ένα σεντόνι περιφέρεται στους δρόμους του χωριού κυνηγημένη από έναν πανέμορφο δράκο, υπό τις επευφημίες του πλήθους που κουνάει κρόταλα, αναβιώνοντας έτσι το ευχάριστο αυτό περιστατικό.

    (Απόσπασμα από το βιβλίο του Μπάμπη Νιώτη «Πατροπαράδοτα Ήθη και Έθιμα της Θεσσαλίας – Από το Βυζάντιο μέχρι τον Ταλιαδούρο» )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριοι , αν και δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα απο τους δυσώνυμους συντελεστές του βλογ σας - εγώ είμαι αιμομίκτης και τη διεύθυνσή σας την έλαβα ,έναντι αδρής αμοιβής , ώς δήθεν site ανωμάλων απο τον ποιητή Dragon - εντούτοις επιτρέψτε μου να συνεισφέρω στην κουβέντα σας προαναγγέλοντας την αυριανή συνέντεθξη που θα δώσει κατ΄αποκλειστικότητα για τους αναγνώστες του βλογ ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο οποίοσ θα μιλήσει για πρώτη φορά εφ' ολης της ύλης καυτά θέματα τις επικαιρότητας (σκάνδαλο Βατοπαιδίου , Ομπάμα και Πασχάλης , το νεο κύμασ των 80's στην αμερικάνικη πορνογραφείο , τα σύγχρονα εκκλησιαστικά αδικήματα κ.α).

    Ευκαιρείας δοθείσης , μπορεί παρακαλώ κανείς να μου πεί την ηλικία της αυτοαποκαλούμενης
    "άτακτο κοριτσακι" ? ...ο Εξορκιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΩΝΥΜΟΣ, είμαι κάτω των 10... σε παρακαλώ... μην με καρφώσεις στο blogger.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μακρινέ ανώμαλε απόγονε της Άντυ Λέβα, φρικτέ Εξορκιστή, το άτακτο κοριτσάκι είναι ήδη 23 χρονών, μια πανέμορφη καστανή καλλονή, με μπούστο που θα ζήλευε η Κάμερον Ντίαζ και πόδια που θα έκαναν την Σαρλίζ Θερόν να τρέμει από ζήλια. Κατά συνέπεια βρίσκεται εκτός των δικών σου προτιμήσεων (χοντρή, άνω των 65, κουφή, ακρωτηριασμένη και συγγενής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Mέγα Δράγων, εκείνο το "Πριπέρ του ντάι, καριόλα,"
    τι το ήθελες;;;; γελάω ακόμη και δεν μπορώ να γράψω σχόλιο!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ANΩΝΥΜΕ καλά να πάθεις που τα βάζεις με τον Μέγα Δράγων!!!!
    με υπερασπίζεται με λόγχες, σπαθιά, καραμπίνες και ούζι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ή έχουμε προφχίσιενσι ή δεν έχουμε, melov!!
    όσο για τις αδυναμίες μου, αυτές δεν κρύβονται, my babe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το προφχισιενσι έχει τόνο στο πρώτο "ι"? αν, ναι, πολλαί αι αδυναμίαι σου Μέγα Δράγων αμαρτωλέ... κατά τας γραφάς πάντα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητέ Ανώνυμε Λεφ Λεφ! Εμένα με γνωρίζεις παλαιόθεν από την εποχή της New Opinion! Έχουμε δώσει κοινούς αγώνες κατά των ρουφιάνων όλων των ειδών! Φίλτατε Ανώνυμε χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω! Περιμένω με αγωνία να μου αποστείλεις το πόνημα σου για την Αμερικάνικη Πορνογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ Δράγωνα, μη με αναγκάσεις να επανέλθω στο θέμα της καταγωγής σου! Ένα έχω να σου πω: Εβδομάδα 33η και ακόμα ο Δράγων να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα του Κέλσου! Χαχαχα! Μη με αναγκάσεις να μιλήσω για τον ψυχοπαθή γκλιν-γκλον με τα δίχρωμα ματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητό Άτακτο Κοράσιο, ο Ανώνυμος είναι δικό μας παιδί! Έχει μετάσχει κατά καιρούς στους κοινούς μας αγώνες! Το τραπέζι σου υπέροχο! Αύριο σειρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Έτσι πες μου kelsos και το παρεξήγησα το μικρό ανώνυμο φατσουλίνι!!!!!

    P.S. χαίρομαι αφάνταστα που έφαγες από τα πανέμορφα γλυκάκια.

    Σας αφήνω για σήμερα... θα με πάει βόλτα η γιαγιά στο πάρκο να κάνω κούνιες και να φάω μαλλί της γριάς!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο άτακτο κοριτσακι , είσαι πολύ μικρή ακόμα και όπως λέει και το παλαιο Αθηναικό άσμα : εισαι μικρή για π.....α Στελλα , παίζε τις κούκλες σοθ και γέλα ..

    Εξορκιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ Trelokampero:

    Λαμβάνω υπ όψιν μου τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σου. Ομως: Το blog δεν είναι σοφιστικέ, δεν κάνει χαβαλέ και ούτε προσπαθεί να εκβιάσει τον γέλωτα κανενός. Εάν διαβάσεις πιο προσεκτικά τα δημοσιεύματα θα δεις ότι είναι πολύ σοβαρά - παρά τις όποιες υπερβολές - και στόχος τους είναι να ενημερώνουν τον κόσμο.
    Επειδή μετείχα της σύσκεψης όπου αποφασίστηκε η δημιουργία του blog αυτού, σε διαβεβαιώνω ότι σκοπός όλων μας (συμμετείχαμε 150 άτομα και οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα) ήταν και είναι η σοβαρή, αντικειμενική και σε βάθος ενημέρωση και όχι η ανούσια καταγραφή γεγονότων. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πετύχει κάποιους από τους στόχους που θέσαμε.

    ΠΡΟΣ Dragon:
    - Οι εξηγήσεις σας αγαπητέ με κάλυψαν αν και επέτρεψέ μου να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις
    – Είσαι άπαιχτος… παιχταράς γι αυτό και έχεις πολλούς πιστούς οπαδούς που ακολουθούν τα ίχνη σου για να σε βρουν όπου κι αν πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητή Λόλα. Εάν διαβάσεις προσεχτικά το σχόλιο μου θα δείς ότι σε κανένα σημείο δεν αναφέρω τη λέξη σοφιστικέ. Ούτε αναφέρω πως ο λόγος που ακολούθησα τον Δράκοντα επειδή περίμενα σοφιστικέ εγγραφές και κουλτουριάρικες καταστάσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Το ενημερωτικό κομμάτι στο μπλόκο τούτο δεν το βλέπω δεδομένου ότι οι αναφορές σε παλαιολιθικές εποχές (εκεί έζησε ο δράκος) δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν ενημέρωση. Μάλλον σε παιδικό παραμύθι φέρνουν. Μήπως να το ξαναψάχνατε το θεματάκι; Επειδή στη σύσκεψη που λέτε εγώ δε συμμετείχα δεδομένου ότι η μεγαλειότητα μου απαίχει από τέτοιες μπανάλ διαδικασίες δε θα διαφωνήσω μαζί σας για τις αποφάσεις σας.
    Όσον αφορά τώρα την αναφορά σας στο κατά τ' αλλα αντιπαθέστατο προς εμέ Δράκοντα θα πω απλά ότι έχοντας βεβαίως βεβαίως την τιμή να μαθητεύει δίπλα μου και δίπλα στην ταλαντούχα Κυρά Δέσποινα λογικό ήταν να γίνει άπαιχτος (ας υπερβάλω κι εγώ για το καλό του στόχου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απο το πολιτικό γραφείο του Νομάρχη Θεσσαλονίκης μας ήλθε χθες αργα το βράδυ η ακόλουθη ανακοίνωση :

    Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης θα επιθυμούσε να αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο (20 Νοεμβρίου ) συνέντεθξη του στο βλογ σας.

    Καθώς η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις στο κτηματολόγιο είναι την εχόμενη Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ευρίσκονται δεκάδες ακίνητα , που έχουν πρόσφατα περιέλθει στην κυριότητα της Μονής Βατοτοπεδίου και που θα πρέπει να δηλωθούν εμπρόθεσμα , ο Νομάρχης θα είναι τις επόμενες ημέρες ιδιαίτερα απασχολημένος.

    Η συνέντευξη αναβάλλεται έτσι για την επόμενη εβδομάδα.

    (για την πολιτική σύνταξη του βλογ ο Εξορκιστής )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητή Τρελοκαμπέρω! Υπάρχουν και άλλα αναρτημένα κείμενα και όχι μόνο τα "Περί Καταγωγής του Δράγωνος"! Μόνο το μήνα Νοέμβριο η συντακτική μας ομάδα ανέρτησε 40 κείμενα ήδη! Αν μπεις στον κόπο να τα διαβάσεις, τότε θα καταλάβεις ότι η παμμέγιστη Λόλα έχει δίκιο! Περί Δράγωνος (ότι είναι άπαιχτος) συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ta exw diavasei ta keimena Kelse. de tha to sinexisw to thema giati mallon leipei ena vasiko stoixeio to opoio i to exeis i den to exeis.

    kali sinexeia stin prospatheia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Αξιαγάπητη Τρελοκαμπέρω: Η Λόλα και η αφεντιά μου, προσπαθήσαμε να σου δώσουμε να καταλάβεις ότι εδώ ο καθείς γράφει ό,τι θέλει! Τουλάχιστον εμείς διατηρήσαμε μια στοιχειώδη ευγένεια και δεν καταφύγαμε σε προσβολές και ειρωνίες, πράγμα που, πίστεψέ με, θα μας ήταν ιδιαιτέρως εύκολο! Καλή συνέχεια και στις δικές σου προσπάθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ:
    Αγαπητέ Εξορκιστή Λεφ Λεφ! Σε παρακαλώ μη μου πληγώνεις το Άτακτο Κοριτσάκι! Αγωνίζεται και εκείνη στον πολυμέτωπο αγώνα μας κατά της ρουφιανιάς κάθε είδους! Είναι μικρό, δεν είναι αδαές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Agapite Kelse. Otan eipa oti leipei kati poly vasiko ennoousa to humor. kai distixos epiveveothika. Otan to humor to pernoume gia eironia prosvoli kai agenia tote pragmatika den exw tpt allo na pw.
    Den exw mathei na prosvalw kai aftoi pou me gnorizoun mporoun na to diaveveosoun.
    Tin kalimera mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το διαβεβαιώνω. Ανεπιφύλακτα.
    Βγάζει η Tρελή ένα αυταρχικό πολλές φορές,
    αλλά προσβολές και πουστριλίκια με τίποτα!
    Είναι δικός μας άνθρωπος η Τρελή, Κέλσε,
    πίστεψέ με!
    Δράγων speaking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δράγωνα, θα πειστώ από τις διαβεβαιώσεις σου και δε θα καταφύγω σε "διαπιστώσεις" και εγώ με τη σειρά μου προκειμένου να "επιβεβαιωθώ"! Τρελοκαμπέρω, συμφωνώ πάντως, μερικά πράγματα είτε τα έχεις, είτε δεν τα έχεις! Και δεν εννοώ μόνο το χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή