Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΑ

Οι φήμες περί Τσιτουρίδα είναι ανυπόστατες. Κατ' αρχάς ο άνθρωπας είναι δεξί μπακ κ όχι αμυντικός μέσος. Κατά δεύτερον πηγές προσκείμενες στον FATBOY SLIM PRIMEMINISTER
μου ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο Χοντρούλης δεν θα αφήσει τον Τσιτουρίδα να φύγει με κάτω από 1 τρισ. δολλάρια. Που θα βρει τόσα λεφτά ένας απλός Πλανητάρχης; Παιδιά, μην δημοσιεύεται τρέλες! Ο Τσιτουρίδας δεν πάει πουθενά! Ο Εφραιμόπουλος πακέτο με Τάσο Πάντο όμως... είναι άλλη ιστορία!!!! Run Lola Run!!!

13 σχόλια:

  1. Χαιρετίζω και καλωσορίζω τον συγγενή Κέλσο στην αφιλοκερδή (προς το παρόν) προσπάθειά μας.
    Τον ενημερώνω όμως ότι, προ 2 λεπτών έλαβα από τον καλό φίλο και ρουφιάνο μου στο Αμέρικα Τζον Ανδραμπίντας τα σχέδια των αυριανών πρωτοσέλιδων των εγκυρότερων Αμερικών εφημερίδων και του τα παραθέτω, μεταφρασμένα, γιατί ξέρω ότι πάσχει στα εγγλέζικα:
    LIGHT OF N.Y. (ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ) - ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΤΣΙΤΟΥΡ
    OHIO SPORTSMAN (ΦΙΛΑΘΛΟΣ TOY OXAIO) - ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡ - 5 ΕΚ. ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΗ ΤΗ ΡΑΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
    Αυτά για την ώρα και επανέρχομαι με νεώτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον Ρεγκούζα τι γίνεται ρε παιδιά; Γιατί την κάνετε αβαβα τη δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Δράγων,
    φαίνεται έχουμε διαφορετικές πηγές. Παραθέτω χαρακτηριστικά τα πρωτοσέλιδα των μεθαυριανών και ακόμα εγκυροτέρων Αμερικάνικων εφημερίδων:
    CINCINNATI ESPRESSO: ΤΣΙΤΟΥΡ: ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ
    NEW YORK TRAFFIC: ΟΒΑΜΑ: ΔΙΝΩ ΟΣΟ- ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥΡΟΥ
    THE ALABAMA CHAMPION ( O ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑLABAMA): ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'αρχήν τα εύσημά μου στον Δράγωνα για τη μεγάλη αυτή δημοσιογραφική επιτυχία αλλά και για την εν γένει του βλογοπαρουσία. Να πουλάμε θέλουμε! Προτείνεται για τη "Χρυσή Πέννα"

    Σκοτούλη, είσαι πολύ προβλέψιμος! (Μετακύλιση ευθυνών)

    Για να επιμείνω στους τύπους, Κέλσε για να μη γίνεσαι Παράκελσος μην ανοίγεις καινούρια ανάρτηση για το ίδιο θέμα, κάνε σχόλια. Περιμένω και τις προγνώσεις για την Κυριακή!

    Καλά όλα αυτά, αλλά τη Λόλα από τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερούδια στον zagor!! την λόλα ας την βγάλει ο ντιρλαντά που την έχει πιο ...καλά.

    υ.γ. τους θερμούς ασπασμούς μου στην γλυκειά σας σύζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και για να απαντήσω και στη λόλα για τον Reguzo για να μην μας λέει ότι το πάμε βαβά:
    καλή μου λόλα, από όλους τους Έλληνες παιχταράδες, τον Ρεγκούζο θα βρει να πάρει? Αυτόν δεν τον παίρνει ούτε ο ύπνος, θα τον πάρει ο Ομπάμα? (Σταυρίδης speaking!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεστα Dragon...

    Ο ντιρλαντάς παρακολουθεί απο μακρία, δεν γράφει τίποτε και το παίζει πανόπτης. Α-πα-ρα-δε-κτο

    Zagor την εποπτεία σου χρειαζόμαστε. Ο kelsos ας πούμε έπρεπε να πάρει κίτρινη αλλά του χαρίστηκες επειδή είναι νέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα στον αγαπητό συναγωνιστή Zagor.Έχεις δίκιο στην παρτήρησή σου. Όπως βλέπεις συνεμορφώθην πάραυτα. Ο Φίλτατος DRAGON θα πρέπει να ελέγξει τας πηγάς του! Κατά τα άλλα ο skotouls έχει δίκιο στο ότι χρειαζόμαστε την εποπτεία σου. Καλό θα ήταν όμως να συνεισέφερε και αυτός λίγο στον καθόλα επικοδομοιτικό μας διάλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πρώτες αποφάσεις μετά τη νίκη
    Το οικονομικό επιτελείο του επιλέγει ο Μπαράκ Ομπάμα

    Reuters


    Στην οικονομική κρίση επικεντρώνει, όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και οι πρώτες αποφάσεις του σχετίζονται με το οικονομικό επιτελείο του. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα και πιθανώς σήμερα, Πέμπτη, θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών.
    Ο Τίμοθι Γκέιτνερ, πρόεδρος του παραρτήματος της Fed στη Νέα Υόρκη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Λόρενς Σάμερς, ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Σάββας Τσιτουρίδης και ο πρώην πρόεδρος της Fed Πολ Βόλκερ είναι ανάμεσα τους πιθανούς υποψήφιους για το υπουργείο Οικονομικών.
    Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη σχηματίσει μια μεταβατική ομάδα που εργάζεται πυρετωδώς για την επιλογή των αξιωματούχων της νέας κυβέρνησης στους τομείς της οικονομίας και της εσωτερικής ασφάλειας, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στους Δημοκρατικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πηγές μου αναφέρουν οτι ο Σάββας (ο Τσιτουρίδης) θα επιλεγεί τελικά ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της καλύβας του μπαρμπα Θωμά (του Μητρόπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι δικές μου πηγές αναφέρουν ότι ο Αβραάμ (Ρεγκούζας) θα κριθεί στο ντέρμπυ! Δεν το κάνουμε λοιπόν αβαβά αγαπητή Lola! Δευτέρα θα ξέρουμε! Όσο δε για τον Τσιτούρ, μίλα με Larry King να δεις ότι δεν πάει πουθενά! Είναι πολλά τα λεφτά, Larry....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστεύω οτι τελικά θα βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεων. Εχω πληροφορίες οτι το λόμπι των σκούρων που πλέον είναι πανίσχυρο στην Αμερική( φυσικό λόγω Ομπάμα) προωθεί Γιακουμάτο! Μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή