Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

BREAKING NEWS: ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ Ο ΟΜΠΑΜΑ!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της αγουροξυπνημένης Λόλας. Ένα απομαγνητοφωνημένο τηλεφώνημα στάθηκε ικανό να αλλάξει το εξώφυλλο της Κυριακάτικης εφημερίδας της.
“-Good morning mr. Prime Minister. This is Barak Obama.”
“-Good morning to you too my dearest friend.”
“-Costas, I am calling you because I need a favour. I want to buy Tsitouridis in order to use him in my new government”
“-Barak, I have nothing against black people, but, as you know, Tsitouridis is a valuable component of my Greek team.”
“-Costas, I have nothing against fat people, but, as you know, I want to buy Tsitouridis and I am giving land and water in order to incorporate him in my American team” (σε πολλές περιοχές της Αθήνας της Γεωργίας – που φυσικά είναι Ελληνική – χρησιμοποιείται η έκφραση «γη και ύδωρ» σε πιστή μετάφραση, - βλ. και Λιακόπουλος – Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων, σελ. 892)
Η Λόλα έτρεξε άλλο(λα)παρμένη (καλό, εεε?) να επιβεβαιώσει την είδηση-βόμβα. Άρχισε έξαλλη τα τηλεφωνήματα σε σημαίνοντα πρόσωπα:
«- Όταν στα έλεγα εγώ, ήμουνα γραφικός. Ο Τσιτούρ είναι τρεχαλατζής και μαντουμαδόρος. Αυτός κι ο Καστίγιος θα χαλάσουν κόσμο.» ήταν η απάντηση ανθρώπου που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα και που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Η Λόλα δεν χρειαζόταν περισσότερες επιβεβαιώσεις. Είχε στα χέρια της όλα τα στοιχεία που έχει ανάγκη μια έγκριτη δημοσιογράφος.
Η συνέχεια στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής….

2 σχόλια:

  1. Εχω μια πληροφορία οτι ο Ομπάμα ζήτησε τον Ρεγκούζα. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ότι αρχικά δελεάστηκε με το όνομα και τις προοπτικές που έδινε (Adam Reguzo, όπως Gatuzo κλπ). Χρειάζεται όμως παίκτη ουσίας, αριστεροπόδαρο και κατσικοπόδαρο και διάλεξε Βαβά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή