Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΤΟ ΝΥΧΙ MULTITOOL: ENA ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΧΙΛΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!

Ο κύριος και η κυρία Εμμανουηλίδη, συνεπείς στο ραντεβού τους, κατέφτασαν στο γραφείο μου περί ώραν δεκάτη πρωινή. Η κυρία Εμμανουηλίδη, μια καλοβαλμένη τριανταπεντάρα, φορούσε ένα κολλητό πράσινο μπλουζάκι, που βοηθούσε στο να διαγράφονται πεντακάθαρα ένα ζευγάρι τεράστιες, απειλητικές ρώγες, ικανές να κάνουν ακόμα και το πιο φαγούδικο μωρό να παρακαλάει να τελειώσει η περίοδος του θηλασμού.
Ο κύριος Εμμανουηλίδης πάλι, στα late fifties, ντυμένος με την τελευταία λέξη του Παρασκευόπουλου (ντυθείτε γαμπρός, ή σαν γαμπρός..), από ρώγες δεν ξέρω πώς κρατιότανε, πάντως διέθετε ένα μαλλί σε απόχρωση κομοδίνου θείας Γιαννούλας.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν κατάφερε να μου αποσπάσει την προσοχή, από το θέμα το οποίο είχαν έρθει να συζητήσουμε. Μέχρι εκείνη την αναθεματισμένη στιγμή… Ο κύριος Εμμανουηλίδης, έβγαλε από το χαρτοφύλακά του ένα συμβόλαιο και το απίθωσε προσεκτικά στο τραπέζι. Κοκκάλωσα. Άρχισε να γυρίζει αργά τις σελίδες, ανασηκώνοντάς τις χαριτωμένα με το τεράστιο νύχι του μικρού του δακτύλου. Αδύνατον να συγκεντρωθώ. Ζήλεψα τόσο, όσο δεν περιγράφεται.
Πέρασα την επόμενη ώρα, καταγράφοντας νοητικά όλες τις δυνητικές χρήσεις αυτού του υπέροχου πολυεργαλείου. Τελειώνοντας το ραντεβού, αποφάσισα να τις καταγράψω και να σας τις παραδώσω, συστηματοποιημένες κατά χρήση.
MANUAL ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ (NAILMULTITOOL)
1. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΙΝΗ
Α. Ενδελεχής καθαρισμός στα πιο δύσκολα σημεία των ακουστικών οδών. Ακόμα και εκεί που και η πιο αδιάκριτη μπατονέτα αδυνατεί να εισχωρήσει, το nailmultitool, λειτουργώντας ως μικρός μετροπόντικας ανασύρει κάθε εμπόδιο, όσο βαθιά, όσο σκληρό κι αν είναι.
Β. Ικανοποιητικός καθαρισμός των βλεννογόνων της μύτης, αφού προσφέρει τη δυνατότητα ανάσυρσης της μύξας σε ένα τεμάχιο και με μια και μόνο κίνηση, δίνοντας στον χρήστη την ευκαιρία να δημιουργεί καλύτερα και πιο στρόγγυλα μπαλάκια.
Γ. Απομάκρυνση υπολειμμάτων, κυρίως λαχανικών, από τα μπροστινά δόντια.
Δ. Καθαρισμός των νυχοπόδαρων από την επίμονη βρωμιά, με συνέπεια την έγκαιρη πρόληψη τοπικών μολύνσεων και γάγγραινας.
2. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ
Α. Αποτελεσματική αφαίρεση σπυριών, σπιθουρακίων και καρούλων. Για ένα λείο, απαλό και νεανικό δέρμα.
Β. Το nailmultitool, αν χρησιμοποιηθεί με την πλαΪνή όψη – λεπίδα, αποτελεί ένα αξιόπιστο ξύστρο, που αφαιρεί τα μαύρα στίγματα από τη μύτη και άλλα σημεία του προσώπου, για λάμψη που διαρκεί.
3. ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ
Α. Λειτουργώντας ως εναλλακτικό απλικατέρ, προσφέρει δυνατότητες επάλειψης της Proctosinalar ακόμα και στις πιο καλά κρυμμένες εσωτερικές αιμορροίδες.
Β. Προσεκτική απομάκρυνση των αγκαθιών του αχινού, ακόμα και από τις πιο σκληρές και απαιτητικές φτέρνες.
Γ. Ως μικροχειρουργικό εργαλείου, ενδείκνυται για την σωστή αφαίρεση της ύπουλης πουτσότριχας που παγιδεύτηκε στο πετσάκι, χωρίς να τραυματιστεί η βάλανος.
4. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Α. Άνοιγμα φακέλων χωρίς να καταστρέφεται, ούτε το περιεχόμενο, ούτε ο φάκελος.
Β. Ανασήκωμα των σελίδων σε σετ εγγράφων, όταν αυτές έχουν κολλήσει μεταξύ τους, ανεξαρτήτως αιτιολογίας (παρατεταμένο επίμονο φτύσιμο των σελίδων από ηλικιωμένο, έγγραφα που έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια, πορνογραφικό υλικό, κ.ο.κ.)
Γ. Αφαίρεση γραμματοσήμων, χωρίς να καταστρέφονται τα δοντάκια, προσδίδοντας έτσι added value στην προσωπική συλλογή του χρήστη.
5. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Α. Ένα εργαλείο απαραίτητο, ειδικά αν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά. Το nailmultitool, με μια και μόνο κεφαλή, βιδώνει και ξεβιδώνει κάθε παιχνίδι που περιέχει μπαταρίες. Το ανασήκωμα των μπαταριών γίνεται παιχνίδι, με το υπέροχο αυτό πολυεργαλείο. Εντυπωσιάστε τα παιδιά σας, βοηθείστε τη σύζυγο, γίνεται το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε σπίτι που σας καλούν και υπάρχουν παιδικά παιχνίδια.
Β. Πόσες φορές δεν έχετε ταλαιπωρηθεί για να κόψετε την ταινία γύρω από το Famous? Με χέρια που τρέμουν από τη στέρηση, πόσες φορές έχετε επιστρατεύσει κατσαβίδια, μαχαίρια, κοφτάκια για να αφαιρέσετε αυτήν την αναθεματισμένη ταινία? Το nailmultitool δίνει τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Με μια γρήγορη κίνηση, το ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο κόβει την ταινία σαν ξυράφι, ώστε να μπορέσετε να θηλάσετε το στόμιο του μπουκαλιού με την ησυχία σας.
Γ. Το ξεφλούδισμα των ξηρών καρπών γίνεται απόλαυση με το νέο σας εργαλείο!! Αποφλοιώνει επίσης αποτελεσματικά μανταρίνια και πορτοκάλια, γρήγορα και χωρίς να τραυματίζεται η σάρκα.Και να φανταστεί κανείς ότι αυτές είναι μερικές μόνο χρήσεις ενός σωτήριου εργαλείου, που το κάθε αρσενικό που σέβεται το εαυτό του πρέπει να διαθέτει. Και πάνω από όλα, είναι ΤΖΑΜΠΑ!!! )

1 σχόλιο: