Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΑΜΝΗΣΙΑ - ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δύο ανθρώπους θυμόταν μόνο πολύ καλά. Τον πατέρα του κι έναν ακόμα. Μέχρι και σήμερα, δυο χρόνια μετά, δύσκολα κατάφερνε να προσαρμοστεί. Περπατούσε κουτσαίνοντας. Είχε μια ουλή στο δεξί μάγουλο που κατέβαινε χαμηλά μέχρι το λαιμό. Μιλούσε ελάχιστα και βραχνά. Κυρίως στην Ουκρανή. Αυτή σιγύριζε βουβά και τον ρώταγε που και που αν ήθελε να του φέρει κάτι. Αυτός απαντούσε μονολεκτικά. «Ναι», «όχι», «τσιγάρα». Ένα βράδυ, αργά, χτύπησε το κουδούνι. Μπήκε στο σπίτι αγέρωχη, αέρινη, σίγουρη για τον εαυτό της. «Δε με γνωρίζεις, αλλά ήρθα να σε βοηθήσω. Έχω πολλά χρήματα, ξέρεις.» Δεν απάντησε. Της πρόσφερε ένα ουίσκι της σειράς και τρέκλισε μέχρι την κουζίνα. Εκείνη δεν σταματούσε να χαμογελάει νευρικά.
Έκανε να φύγει.
«Ξέρω ότι το ατύχημα σου άλλαξε τη ζωή. Όμως όλα αυτά τελείωσαν. Θα ξανάρθω αύριο και σου υπόσχομαι ότι η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια».
Αυτός έγειρε απαλά μπροστά, σαν να πήγαινε να τη φιλήσει, έσκυψε απρόθυμα κι αυτή. Από το μανίκι του γλίστρησε ένα λεπτό κουζινομάχαιρο, της το κάρφωσε με δύναμη στην κοιλιά, στρίβοντάς το σαν σουβλί. Τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα, το αίμα έσταζε ζεστό στο μωσαϊκό, το κορμί της διέγραψε ένα ανατριχιαστικό τόξο, δεν έβγαλε άχνα.
Έριξε πάνω της μια κουβέρτα, ρούφηξε μια γουλιά από το ουίσκι της και άρχισε να ψάχνει τα τσιγάρα. Ούτε θυμόταν που τα είχε αφήσει.
Δύο ανθρώπους θυμόταν μόνο πολύ καλά. Τον πατέρα του και έναν ακόμα.

21 σχόλια:

  1. Η αλήθεια δεν έχει ειπωθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Μέγα Δράγων...

    "Αυτός όρμηξε, σαν κροκόδειλος του Αμαζονίου, παραμερίζοντας τα συναισθήματα για το γλυκό προσωπάκι της. Την άρπαξε από τον λαιμό και της φώναξε: Ήρθε η ώρα σου, μαντάμ!
    Τα ακονισμένα νύχια του, που είχε τέσσερα χρόνια να τα κόψει (τότε έχασε και τον νυχοκόπτη), τα έμπηξε στην σάρκα της μυρίζοντας το άρωμά της (λεβάντα πατσουλί)...
    Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν μπορούσε να την σκίσει στα δύο. Ξανασκέφτηκε...
    Έκανε μια παύση μέχρι να πάρει το μικρό ατσάλινο μαχαίρι. Εβαλε στην cdιέρα και το αντίστοιχο άσμα ασμάτων και συνέχισε ως αιμοδιψής δολοφόνος μιμούμενος τον Anthony Perkins. (η σκηνή έχει περιγραφεί άνωθεν!!!!)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκείνη ούρλιαξε σαν αγρίμι, πασχίζοντας να απελευθερωθεί, τα λούτρινα χέρια του την έσφιγγαν σαν τανάλιες. Ένιωθε να παραλύει. Οι τρίχες του της ασκούσαν μια παράξενη γοητεία. Βλέποντάς την όμως κι αυτός φτιαγμένη και μακιγιαρισμένη, με τη μίνι φουστίτσα της και το βαθύ ντεκολτέ της, ο παράλυτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί.
    - Κουκλίτσα είσαι, μωράκι μου, ψιθύρισε ο ανώμαλος, βυθίζοντας την αξούριστη κουρούπα του ανάμεσα στα έκπληκτα βυζιά της σικάτης πλούσιας.
    - Μη, μωρό μου, όχι τώρα, έχω κλείσει ραντεβού για πεντικιούρ σε ένα τέταρτο....
    - Δυό λεπτά θα κάνουμε, πες πως σε βίαζε ένας ανώμαλος, δε θα αργούσες λίγο παραπάνω?
    - Μωρό μου, σε παρακαλώ, δεν έχω διάθεση..
    - Να δεις για πότε θα αποκτήσεις, μουρμούρισε ο κοντός σάτυρος, χαϊδεύοντας τα μπουτάκια της καλλονής.
    Το ανήσυχο χέρι του μπεκρή παραπληγικού κατέβασε μαεστρικά το μπλουζάκι της πλούσιας, αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι στητά, νεανικά στηθάκια. Ο σάτυρος πιπίλησε αδηφάγα τις πεσμένες ρώγες, κατεβάζοντας παράλληλα τη ροζ φουστίτσα της πάμπλουτης διεστραμμένης, η οποία, αποδεχόμενη την κατάσταση, αποφάσισε να δώσει ένα ιδιότυπο τέλος στην ορμονική επανάσταση του φονιά της.
    - Για να δω, είναι καβλωμένο το μωρό μου, ψιθύρισε μέσα στο αυτί του, κατεβάζοντάς του το φερμουάρ, και πιάνοντάς γερά το σε μέγεθος στυλό BIC ορθωμένο πέος του.
    Με έμπειρες, ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, που και ο Uri Geller θα ζήλευε, η γλυκειά παιδούλα ανεβοκατέβασε ρυθμικά το σάρκινο μολύβι του ανώμαλου, με κλιμακούμενη ένταση, ζουλώντας με το άλλο χέρι το κεφάλι του μέσα στα βυζιά της. Πριν καλά καλά καταλάβει τι έγινε, χαμένος από κάβλα και στα πρόθυρα ασφυξίας, ο επίδοξος δολοφόνος ανακούφισε την έξαψή του όρθιος, εκτονώνοντας του χυμούς του πάνω στα μπουτάκια της ακόμα πιο ανακουφισμένης αθώας κορασίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σου φταίξαμε;;;;;;;;;;;;
    έχεις σκοπό να μας τρελάνεις;;;;;;;;;;;;;;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    η περιγραφή ΣΚΙΖΕΙ!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς καλημέρα παίδες.Μα την παναγία Dragon τι άλλο θα γράψεις παιδί μου.....

    Και εσυ ατακτο κοριτσακι με εξέπληξες σήμερα - πάντως εισαι σίγουρη πως είσαι κοριτσακι?

    Θα επανέλθω ...

    Exorcista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Δράγωνα, το part two (παρτού)είναι εμφανώς επιστημονικότερο του part one! Γιατί το ανέβασες ως απλό σχόλιο; Πάει χαμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kelsos μπορεί ο Μέγας Δράγων να κάνει επεξεργασία την εγγραφή του και να προσθέσει το σχόλιο...

    tinny little green dragon DO IT!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άτακτο Κοριτσάκι, μόλις γύρισε η Φράου Ζιμπελίνε (η οικονόμος της Lolas), φορτωμένη με όλα τα καλούδια! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με διέταξε να μη φάω, γιατί οι πρόσφατες εξετάσεις μου, λέει, έδειξαν σάκχαρο 2,80 και χοληστερίνη 442! Με απείλησε πως, αν φάω, θα με καταγγείλει στον παπά της ενορίας! Τι να κάνω; Βοήθειαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΣ: Άτακτο Κοράσιο, δεν είμαι τόσο αδαής, όσο αφήνω να διαφανεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonymous Exorcistous μικρό έιμαι το καημένο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kelsos συμπεραίνω πως η Φράου Ζιμπελίνε είναι η Ελένη Λουκά. Φωνάζω τον Jimmy Pamousis να μας σώσει από το κακό που μας βρήκε. Εκείνος ξέρει... Άσε, δε, που ίσως τον κάνουμε Συνέλληνα και επίτιμο μέλος της οργάνωσης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kelsos μην δείχνεις τα προσόντα και τις γνώσεις σου. Κρύβε λόγια... Ο εχθρός δεν πρέπει να γνωρίζει τις μεθόδους εξόντωσης του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως, ο Δράγων είναι γίγαντας της διανόησης, ο παλιομπίπ!!! Γέλασα πολύ! Προτείνω το "Θρίλερ της Παρασκευής" να δημοσιεύεται κάθε βδομάδα στην έγκριτη εφημερίδα Παρασκευή και Δεκατρείς, μαζί με ένα πόστερ του Φρέντυ δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kelsos συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άτακτο Κοριτσάκι το πρόβλημα είναι πως δε φτάνει ένα pc για την εξόντωση των εχθρών! Προσπαθώ να βομβαρδίσω μυαλά εδώ και χρόνια, αλλά παρά τα υπερσύχρονα όπλα που χρησιμοποιώ... πολλοί λίγοι έχουν ξυπνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακούω προτάσεις....
    Έχω στην διάθεσή μου υπερόπλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν βρω λίγη ωρίτσα θα καλέσω έκτακτο συμβούλιο κορυφής! Θα γίνει συζήτηση εφ' όλης της ύλης, με τα εξής, προτείνω, θέματα: Νέος σχεδιασμός βομβών μυαλού και βυθού, προμήθεια σοκολατοειδών και λοιπών πρώτων υλών, καθώς και νέα υπερόπλα (διαστημικά φυσοκάλαμα, κοσμοσφαίρες και τα συναφή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kelsos έχω μια πείνα...... πα να φα!!!!!
    επιστροφή εντός της επομένης.... ΩΡΑΣ!!!!! Θα φάω τον agleorous!!!!! σε προσκαλώ στο ταπεινό τραπέζι: Κόκκορας μπυράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενα κουτσοθριλεράκι είπα να γράψω κι εγώ
    και μου το κάνατε τσόντα.
    Σαν δεν ντρέπεστε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1)Αν και θα μιλούσα για όλα αυτα με την ευκαιρεία της συνέντευξης του Ψωμιάδη , εν τούτοις θα πρέπει να στηλιτεύσω αυτη της εμμονη του θαυμαστού δασκάλου , φιλοσόφου Dragon στις πλούσιες τσούλες και στους εντελώς κατεστραμένους επιβήτορες...

    2)kelsus , το σενάριο του dragon δεν είναι σαν ταινία του Brian de Palma ?

    3)Επισης όσον αφορα το άτακτο κοριτσακι θα ήθελα να την ενημερώσω ότι είμαι και εγώ ένας μισοτρελλος υδροχόος.

    Exorticista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. -Εξαιρετική Αμνησία, αγαπητέ Δράγωνα
    -Θα προτιμούσα οι περιγραφές να είναι λιγότερο γλαφυρές (μην λησμονείτε ότι διανύουμε περίοδο μοναξιάς και όσο νάναι μας αναστατώνουν…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή