Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΔΡΑΓΩΝΑ (ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ)

Το αυτοβιογραφικό σημείωμα του Δράγωνα μπορεί να συγκίνησε τους παρακολουθούντες το blog μας (αν κρίνω απ' τα αναρτημένα σχόλια και τις μετρήσεις της AGB), όμως για τον πραγματικό ερευνητή βρίθει ιστορικών ψευδών και ανακριβειών! Και συγνώμη για το απόλυτο ύφος μου, αλλά ως ΕΟΔ (Εξακριβωτής Οικογενειακών Δένδρων) που είμαι, τυγχάνει να γνωρίζω την αλήθεια.

Ο Δράγων (ή Δραγουμάνος όπως ονομάζεται πραγματικά) γεννήθηκε το 1666 κ όχι το 1768 ως αναφέρει. Σπούδασε όντως στο μονοθέσιο σχολείο του χωριού του, όπου και τον ανακάλυψε ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Αλή Αλεφάντ Πασά, ο οποίος και τον προώθησε στην Υψηλή Πύλη ως Διερμηνέα (Δραγουμάνο) του Σουλτάνου το 1744. Έκτοτε ο ρόλος που ανέπτυξε καθ' όλες τις δύσκολες στιγμές του Γένους (Τουρκοκρατία, Μακεδονικοί Αγώνες, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Μικρασιατική Καταστροφή, Α' και Β' Παγκόσμιοι Πόλεμοι) υπήρξε σαφώς σκοτεινός και αντεθνικός!

Έχοντας εκπαιδευτεί από τον καλύτερο (τον Αλή Αλεφάντ Πασά) στις μεθόδους ανορθόδοξου ποδοσφαίρου και πολέμου, ίδρυσε τη βδελλυρή Φιλική Εταιρεία, χρησιμοποιώντας ως αχυρανθρώπους τους αφελείς Τσακάλωφ και Σία!

Μέσω της Φιλικής Εταιρείας πέτυχε την έκδοση και καταδίκη σε θάνατο του άδολου πατριώτου Πήλιου Γούση! Ενώ επί χρόνια ο Δράγων εμφανιζόταν ως επιστήθιος φίλος του άμοιρου Πήλιου, στην πραγματικότητα τον διέβαλλε συστηματικά στους Έλληνες πατριώτες της ΕΠΕΝ, με σκοπό να κατορθώσει να υφαρπάξει τα αμύθητα πλούτη του (ως γνωστόν ο Πήλιος υπήρξε Ιδιοκτήτης της Μ.Κ.Ο. "Rassadel", η οποία εκείνη την εποχή μετρούσε κέρδη εκατομμυρίων €).

Ο Δράγων ήταν επίσης αυτός που κάρφωσε τον μέγα αγωνιστή και καλλιτέχνη Πασχάλη Αρβανιτίδη στον Αλή Πασά και όχι ο Ελληνολάτρης Πήλιος Γούσης! (Βλέπε το Αποκαλυπικό βιβλίο του Καπετάν Dirladada υπό τον τίτλον: " Στο βουνό με τον Άρη για ένα παπάρι")

Είναι ντροπή να ισχυρίζεται ο "κύριος" Δράγων ότι συνέβαλε στους Απελευθερωτικούς Αγώνες του Έθνους, εκτός και αν θεωρεί συμβολή όσα ανέφερα παραπάνω!

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις μου θα παρακαλούσα τον Δραγουμάνο Δράγωνα να απαντήσει στα εξής καυτά ερωτήματα, τα οποία και πρωτοδημοσίευσα στην έγκριτη εφημερίδα "Στόχος":

1) Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο Βασιλιάς των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της δεξιώσεως για την υποδοχή Του υπέστη τροφική δηλητηρίαση, επειδή ο "πατριώτης" Δράγων, ο διοργανωτής του κέτερινγκ, είχε ρίξει σκοπίμως φουντούνια μέσα στο φαγητό της Μαγαλειότητος, παρότι ήξερε πως ο Φιλάνθρωπος Βασιλεύς ήτο αλλεργικός στα φουντούνια; ( Βλέπε Sydney Pollack- The Interpreter)

2) Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο κινητήριος μοχλός πίσω από τον προδότη Κολοκοτρώνη ήταν ο Δράγων και ότι χρησιμοποίησε όση επιρροή διέθετε προκειμένου να πείσει τον αφελή Γ. Τερτσέτη - ο οποίος σημειωτέον από εκεί που δεν είχε να φάει εμφανίστηκε μετά το πέρας της δίκης να διαθέτει τριώροφον εξοχικήν βίλλαν στο Καρπενήσι (βλέπε πόθεν έσχες Θ. Ρουσόπουλου)- να βγάλει μια αθωωτική απόφαση έκτρωμα, βασισμένη σε νομικίστικα τερτίπια και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση του εξωμότη Κολοκοτρώνη από τις Φυλακές Ιτς Καλέ, όπου και κρατείτο;

Και για να έρθουμε σε πιο κοντινές εποχές:

Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο Δράγων μετά της συμμορίας αυτού απήγαγαν τον Οκτώβρη του 1941 την καλλονή γυναίκα του διάσημου οικονομολόγου Ξενοφώντος Ζολώτα, προκειμένου να τον πείσουν να δεχτεί ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Τραπέζης Π. Ψυχικού, που είχε ο ίδιος εκπονήσει, ήταν δήθεν project του Δραγουμάνου Δράγωνος και ως τέτοιο να το παρουσιάσουν στους έκθαμβους για την αρτιότητά του Γερμανούς; (Βλέπε Αποκαλυπτικό Δελτίο Extra Channel της 7-7- 1977)

Να μας πει ο Δράγων που ήταν, όταν ο κάθε νομοταγής Έλλην πολίτης συνεργαζόταν με τους φίλους μας Γερμανούς! Στα βουνά ήταν ως συμμορίτης! ( Ας μας λέει ότι κάθισε 2 μέρες. Η αλήθεια είναι πως συμμετείχε ως υπουργός Λαϊκής Διαφώτισης στην "Κυβέρνηση του Βουνού")!!!

Και το κυριότερο: Ήταν αυτός και όχι ο Γλέζος με τον Σιάντο (οι άνθρωποι τόσα χρόνια δυσφημούνται και υφίστανται άδικες διώξεις), που τόλμησε να κατεβάσει την ένδοξη Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!

Αυτά για τώρα και αν ξαναπροκληθώ, θα επανέλθω!

35 σχόλια:

  1. Καλός είσαι και του λόγου σου!!!!!!!!!!!!!!
    έλεος ρε παιδιά.... έπεσα κάτω από την καρέκλα!!!!!
    Σας προειδοποιώ, αν πάθω κάτι από τα γέλια, θα έρθω εις τας βασιλικάς αυλάς σας και θα μου παρέχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. .... και από καμιά σάουνα, απολέπιση, ποδόλουτρο, μανικιούρ κλπ...
    κανένα γλυκάκι αν σας περισσεύει... προτιμώ τις πάστες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AITHSH PROS:
    Administrators | Global Moderators | Software Team | Movies Team | Music Team | Hacking Team | Cell Phones Team | Trial Moderators | Uploaders Team | Subtitles Team | Beta Uploaders Team | Beta Subtitles Team | Βλογ τιμ,
    Σας παρακαλώ, απενεργοποιήστε αυτό το ριμάδι με την επιβεβαίωση στην καταχώρηση σχόλιων.... αλλιώς θα προβώ σε διαδήλωση εντός της επομένης ώρας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέλα εσύ και μη σε νοιάζει! Εμείς είμαστε εδώ, Άτακτο Κοριτσάκι! Τα προσφέρουμε απλόχερα όλα και συμφέρουμε! Υπάρχουν και παλιότερες αναρτήσεις, που έχω την εντύπωση ότι μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις! Αν θέλεις, μπορείς, προλαβαίνεις κλπ, διάβασέ τες! Εγώ πάω να πάρω πάστες και να φωνάξω γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, μασέρ.... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προσπαθώ, αλλά πώς γίνεται; Πες μου να το κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μπορείς να το κάνεις. μόνο ο διοικητής (αδμινιστρέιτορ) σκοτούλς μπορεί να το κάνει. Ο ίδιος βρίσκεται εξόριστος αυτή τη στιγμη εκτός Ελλάδος και επιστρέφει την Πέμπτη. Από Πέμπτη θα τον εκβιάσουμε για να προβεί στις δέουσες αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμε Κύριε Κέλσωνα,

    Επιτρέψτε μου να απαντήσω στο δημοσίευμα σας , ως ένας απο τους τελευταίους μποέμ κοσμοπολίτες της όμορφης Αθήνας του μεσοπολέμου , όπως την ζήσαμε στα σαλόνια των μεγάλων ξενοδοχείων της πλατείας συντάγματος.

    Τα όσα γράφετε κύριε για τον Δράκωντα ή όπως τοτε αυτοαπεκαλείτο Μαρούλα είναι απολύτως ανακριβή , καθώς ο ίδιος προτιμούσε τα χρόνια εκείνα να παίζει με κούκλες του στο σαλόνι της γερανίδας γιαγιάς του παρά να αναλαμβάνει οποιαδήποτε δράση για την απελευθέρωση του τόπου.

    Αλλωστε όπως θα γνωρίζετε η τάξη των γυναικοτών υπήρξε πάντα προδοτική καθότι φιλάρεσκη και πάντα γοητευμένη απο τους ασκούντες εξουσία.....Ο εξορκιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. την γλυτώσατε την διαδήλωση.... θα είχα ξεσηκώσει τα μπλογκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πέστε του Global Administrator ότι αν δεν προχωρήσει στις αλλαγές.... θα...... δεν το λέω για να μην προετοιμαστεί!!!!!!!!


    kelsos, αυτήν τη στιγμή διαβάζω ένα ένα τα δημοσιευμένα ποστ και ομολογώ ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! 1 2 Χ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΞΩ, ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

    ΜΕΓΑ ΔΡΑΓΩΝ ΕΥΓΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έχω ιδέα.... να χακέψουμε το βλογ!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kelSOS? τι κάνεις; διαγράφεις τα σχόλιά σου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είναι ανώμαλος ο άνθρωπος, melov! αυτοαναιρείται συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συγγνώμη, ο εξορκιστής μόλις με είπε πούστη?
    θα βάλω τον Βαλιανάτο να τον πλακώσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ, Δράγωνα να το πούμε στο Σκοτούλη να επιληφεί! Έχω ψάξει όλα τα τούλια (tools) και όλες τις ρυθμίσεις! Δέχομαι κύμα παραπόνων και όχι άδικα! Στην πυρά οι αδμινιστράτορες που απουσιάζουν στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέγα Δράγων, πρέπει να του μάθεις κανόνες συμπεριφοράς και λίγα tips for the pc!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητότατο Άτακτο Κοριτσάκι! Αυτοτιμωρούμαι, γιατί δε μπορώ να βοηθήσω αυτή τη στιγμή επί του θέματος της επιβεβαίωσης! Εσύ συνέχισε να διαβάζεις τα σπουδαία αναγνώσματα του βλογ και σου υπόσχομαι ότι το χαμόγελο δε θα λείψει από το στοματάκι σου! Παρεμπιπτόντως ήρθαν οι πάστες! Να κεράσω μερικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KELSOS......... μην διαγράφεις σχόλια... ΧΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ

    ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΣΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. έχω εσένα my queen of the north που μπορείς να του κάνεις ένα εντατικό μάθημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα άτακτα κοριτσάκια δε μπερδεύονται ποτέ! Δε σε φοβάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ θα κερνάω πάστες και εσείς θα με μαθαίνετε ότι μόνο οι αδμινιστράτορες έχουν δυνατότητες επέμβασης! Έγινε; Α! Ήρθαν και οι επιστήμονες (μασέρ)! Να τους φωνάξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. oh my god!!!!! my little green monster!!!


    λοιπόν...kelsos: 1+1=2 1+2=3 1+3=4 μέχρι εδώ καλά? σε λίγες μέρες σε βλέπω και με html codes!!!! Α! Να μην με φοβάσαι. Δεν είμαι κακό. Άτακτο είμαι το μικρούλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι να τους κάνουμε τους μασέρ;;;
    ΔΙΩΞΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δύσκολα μου βάζεις! 1+1 =2; Πολύ δύσκολο! Χαχαχα! Μόνο μια χάρη! Αποκάλεσέ με όπως θες, όχι όμως πράσινο! Το τερατάκι δεκτό. Pls όχι πράσινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ωχ! συγνώμη.... το oh my god!!!!! my little green monster!!! πήγαινε στον Μέγα Δράγων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. me lov, ο κέλσος δεν γνωρίζει τον έρωτά μας, συμπάθα τον, καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τους έδιωξα τους αλήτες! Πάω να πάρω κι άλλες! Σα λίγες τις κόβω! Και επειδή δεν έχω ασχοληθεί με βλογς ποτέ πριν, μάλλον δε θα μας φτάσουν! Am I wrong, sweet little naugthy girl;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έγινε green και ο Μέγας Δράγων; Πάει χάλασε η πιάτσα! Το ότι είναι τέρας, είναι γνωστό! Αλλά πράσινο γμτ; Απογοητεύομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μην το βλέπεις ποδοσφαιρικά. Δες το περιβαλλοντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγνώμη ρε Δράγωνα, αλλά σκοπός της ύπαρξης του Νεοέλληνα δεν είναι η καταστροφή του πρασίνου; Γιατί μου τα αλλάζεις τώρα; Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μέγα Δράγων of all, δεν πειράζει! Μόλις το πληροφορήθηκε!!!

    kelsos έτσι έπρεπε να κάνεις!! τις παστούλες και τα μάτια σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άτακτο Κοριτσάκι έχουν μείνει πολλές πάστες στο ψυγείο! Και δε βλέπω ούτε εσένα, ούτε την Τρελοκαμπέρω, ούτε τον Δράγωνα να τρώτε! Το κακό είναι ότι οι επιστήμονες επανήλθαν με ύπουλο σκοπό! Τη βρώση των παστών! Τι να κάνω; Είναι και χειροδύναμοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή